Rapstjerne: Jeg tjekker min datters mødom

Den amerikanske rapper T.I. tager en gang om året sin datter med til lægen for at tjekke hendes uskyld - nu får han hård kritik

Rapperen T.I. står her sammen med sin datter Deyjah. Foto: Ritzau Scanpix
Rapperen T.I. står her sammen med sin datter Deyjah. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Da den amerikanske rapper T.I. tirsdag var gæst i podcasten 'Ladies like us', blev han spurgt, om han nogensinde taler om sex sammen med sin 18-årige datter.

Rap-stjernens svar chokerede både programlederen samt lytterne. Han forklarede nemlig, at han en gang om året tager sin ældste datter, 18-årige Deyjah Harris, med til en gynækolog for at kontrollere om hun har dyrket sex og mistet sin mødom.

Det skriver flere medier heriblandt NBC News  og Rolling Stone

Her er rapperen T.I. til filmpremiere med selveste Will Smith i år 2006. Foto: Ritzau Scanpix
Her er rapperen T.I. til filmpremiere med selveste Will Smith i år 2006. Foto: Ritzau Scanpix
 

Kritikken mod T.I. gik straks amok på de sociale medier, hvor hans udtalelser blev kaldt afskyelige samt et eksempel på dårligt forældreskab.

T.I., hvis rigtige navn er Clifford Harris, forklarede i programmet, at han har talt om sex med sin datter og tilføjede:

'Jeg tager med hende til gynækologen. Efter min datters 16-års fødselsdag satte jeg en seddel på hendes dør: 'Gynækolog i morgen klokken 09.30'.'

'Vi tog sammen hen til gynækologen, hvor min datter skrev under på, at lægen måtte dele oplysningerne om undersøgelsen med mig. Lægen forklarede mig også, at mødommen kan brydes ved andre ting end samleje. Han nævnte blandt andet cykling, ridning, atletik og andre fysiske aktiviteter,' forklarede T.I. i podcasten og tilføjede:

'Hør her. Min datter går ikke til ridning. Hun kører ikke på cykel, og hun dyrker heller ikke sport. Du skal bare tjekke hendes mødom og så give mig resultatet af undersøgelsen.'

Flere stjerner har skarpt kritiseret T.I. for hans uværdige behandling af sin egen datter. Rapperen Iggy Azaela skrev på Twitter: Han behøver terapi.

Supermodellen Chrissy Teigen kommenterede også sagen på Twitter:

'Jeg troede helt ærligt, at vi ikke skulle tale om mødoms-hinder i dag. Eller hvad mener du T.I.?'

Den amerikanske organisation 'Planned Parenthood', der arbejder med unge mennesker og seksualitet, kritiserede også T.I.s udtalelser på Twitter:

'Ved ikke, hvem der har behov for at høre det her. Men uskyld er en opfundet social konstruktion, og det har absolut intet med jomfruhinden at gøre.'

Mødoms-myten

Ifølge sexlinien.dk er mødommen hos piger og kvinder en tynd og elastisk slimhindefold, der sidder som en krans ved indgangen til skeden.

Det er en udbredt myte, at mødommen brydes, når en pige har samleje i skeden første gang. Det gør den ikke.

Hos mange piger gør det hverken ondt eller bløder. Sex i skeden kan medføre, at en pige eller en kvinde bløder bagefter, fordi hun f.eks. har fået en rift i slimhinden. Det kan ske, selvom hun har haft samleje i skeden mange gange før. Men det kan også være, at der intet sker, fordi mødommen er elastisk eller meget tynd. De fleste piger og kvinder har slimhindefolden hele livet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+