Rasende Justin Bieber slår fan med knytnæve før koncert

Stjernen blev arrig på begejstret fan før koncert i Barcelona

Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

22-årige Justin Bieber er igen raget uklar med nogle af sine fans.

Den canadiske popsanger er for øjeblikket i Barcelona for at give koncerter. Og her opstod der tumult, da stjernen ankom til koncertstedet i den spanske storby.

Ifølge en lang række internationale medier slog Bieber en af sine mandlige fans med knytnæve i ansigtet, så læben sprækkede.

Blandt andet Daily Mail er kommet i besiddelse af billeder og videooptagelser, der viser Bieber ankomme i bil. Vinduet er rullet ned og den begejstrede unge mand rækker hånden ind til sit idol.

Blødende mand
Det skulle han ikke have gjort, for svaret faldt promte. Justin Bieber slår hårdt ud efter sin fan med knyttet hånd. Bilen kører videre og efterlader den blødende mand på gaden sammen med andre målløse fans.

Episoden er blot en lang række af slagsmål og problemer, som Bieber har været involveret i de seneste år.

I juni kom Bieber op at slås med en anden mandlig fan udenfor et hotel i Cleveland i USA. Manden ønskede en autograf og et foto sammen med Bieber.

Det gjorde Bieber rasende. Han råbte: Ingen autografer i aften, motherfucker.

Jeg er færdig med fotos
Bieber har tidligere erklæret på Instagram, at han ikke længere stiller op til fotografering.

- Hvis I ser mig et eller andet sted derude, så skal I vide, at jeg er færdig med at lade mig fotografere. Det er kommet så langt ud, at folk hverken siger goddag til mig eller behandler mig som et menneske. Jeg føler mig som et dyr i en zoologisk have. Og jeg vil gerne blive ved med at beholde min forstand. Jeg ved godt, at folk vil blive skuffede, men jeg skylder ikke nogen, at de skal have et foto af mig.

På hyggetur
Få timer før Bieber klaskede sin spanske fan en på kassen blev han ellers set gå fredeligt omkring i Barcelonas gader. Han stillede faktisk også smilende op og lod sig fotografere med børn og unge, fortæller Daily Mail.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind