Rasende Playboy-bunny: Jeg skulle have vundet

Den stanglækre chilenske Playboy-model Daniella Chavez blev noget muggen over, at hun blev slået i en skønhedskonkurrence af en model, der aldersmæssigt kunne være hendes mor

Her ses Daniella Chavez i en video, hun har postet på sin Instagram-profil den 15. februar i år

Der er ikke mange gram, der sidder forkert på den tidligere chilenske Playboy-model Daniella Chavez.

Alligevel rakte det kun til en tredjeplads for den 24-årige supersild i skønhedskonkurrencen 'Queen Vina del Mar', der blev afholdt i sidste uge i havnebyen Valparasio i Chile.

Vinderen blev den labre brunette Jhendelyn Nunez på 27, men det var ikke nederlaget til hende, som Daniella Chavez blev sur over. Årsagen til raseriet var derimod nederlaget til andenplads-indehaveren, som blev den mere 'modne' model Katherine Salosny på 51 år.

Kunne være hendes mor
Aldersmæssigt kunne Katherine Salosny være Daniella Chavezs mor, og dét var den blonde brystbombe ikke tilfreds med.

- Farvel, Vina del Mar. Det var en smuk oplevelse, sagde playboy-modellen sarkastisk og stormede af scenen.

Og protesten var ikke slut her. Da Daniella Chavez kom hjem, smed hun nemlig alt tøjet, hoppede under bruseren, tog et nøgenbillede af sig selv og smed det fluks op på sin Instragram-profil med ordene:

- Haha, jeg tager et bad. Jeg er en Playboy-pige, og jeg elsker det. God aften, og hvis du ikke kan lide mine billeder, så er jeg ligeglad.

Ingen grund til bekymring
En talsmand fra skønhedskonkurrencen har efterfølgende udtalt sig omkring Daniella Chavezs tredjeplads:

- Jeg kan godt forstå, hvorfor kun måske er lidt bitter over tredjepladsen. Særligt fordi kvinden på andenpladsen er gammel nok til at være hendes mor. Men hun bør ikke bekymre sig. Hun har mange fans, og jeg tror ikke, at dette resultat vil stoppe hendes karriere, lød det.

Her ses Daniella Chavez i en anden video, som blondinen har lagt på sin Instagram-profil den 29. januar 2015.

19 kommentarer
Vis kommentarer