Annonce:
Annonce:

Raser over Meghan: 'Du gør det helt forkert'

Et billede af Meghan Markle med sønnen Archie i en bæresele har sat kog i sindene

Harry tog for nyligt bladet fra munden i den opsigtsvækkende, kongelige affære.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Ikke længe efter at Meghan Markle har fundet sig til rette i vante omgivelser i Canada har internettet fundet noget nyt at være vrede over.

Det sker efter den nu tidligere hertuginde er blevet fotograferet med sin søn Archie i en bæresele, mens de går tur i den canadiske natur.

Flere meget vågne folk på Twitter mener nemlig, at hun bærer den lille dreng HELT forkert.

Når man ser den lille Archie på billedet, får flere kongelige fans nemlig følelsen af, at han slet ikke sidder særlig godt.

'Archie ligner virkelig, at han ikke har det særlig godt. Måske kunne en af Meghans vagter lige give hende en hånd med hundene.. jeg siger det bare', skriver en.

'Ih, hvor hun holder ham dårligt (vores pris)', skriver en anden.

'Hun holder ham slet ikke rigtigt', skriver en tredje.

Annonce:

Flere pointere at hun ikke kan finde ud af at holde babyen og anbefaler, at hun får hjælp, fordi ellers kommer hun til at tabe ham.

Ifølge hjemmesiden for bæreselen er der fire måder, den kan bruges på, så den passer til flere typer børn og til, hvad moderen synes er behageligt.

Det ligner dog på billedet, at stroppen er faldet på Meghan, og derfor bruger hun lidt ekstra kræfter på at holde Archie fast.

Billedet er taget kort efter, at det blev annonceret, at Prins Harry også er ankommet til Canada.

Prins Harry kom afslappet til Victoria, hvor han skal mødes med sin kone og søn. Foto: Desh, Wahs, Grho/Backgrid/Ritzau Scanpix
Prins Harry kom afslappet til Victoria, hvor han skal mødes med sin kone og søn. Foto: Desh, Wahs, Grho/Backgrid/Ritzau Scanpix
 

Harry gik dog klip af broderen Williams første solo-reception på Buckingham Palace, hvor han sammen med konen Kate introducerede en ny tidsalder for den royale familie.

Her viste William, hvilken vej de royale vil gå, efter Harry og Meghan har annonceret, at de ikke længere er en del af den royale familie.

Dronningen og prins Charles var heller ikke til stede ved receptionen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: