Reality-babe svarer kritikere: Jeg er tykhudet

Australske Noni Janur tager sig ikke af kritik for at ligge nøgen på stranden

'Lige en huskeseddel for krops-udskammerne. Heldigvis elsker jeg min krop, og ord påvirker mig ikke rigtigt. Men ikke alle er så tykhudede som mig'.

Nøgen Miley med gris indtager forsiden af Paper. Intl. kendte Nøgen og møgbeskidt Miley laver en Kardashian

Ordene er den australske reality-babe Noni Janurs kommentar til kritik, hun er blevet udsat for på de sociale medier på grund af de oven- og nedenstående billeder fra stranden, hvor hun har smidt kludene.

Heldigvis skal der mere til at slå den 27-årige smuksak ud, og hun har såmænd fortsat den dristige optræden - dennegang ved Sydneys Bronte Pool, hvor bikini-overdelen afslørede mere, end det var tiltænkt, da hun lænede sig ind over poolen på et tidspunkt.

Se billeder her

En hurtig rednings-aktion ordnede den sag. Til gengæld indebar den så, at fotografen fik en nydelig udsigt til hendes bagdel.

Den 36-årige pokerspiller, skuespiller og mangemillionær, Dan Bilzerian ankommer her til en fest i Washington med den storbarmede Playboy-model Jessa Hinton ved sin side. (Foto: AP/Charles Sykes) Kendte D-skåle, bizarre fester og maskingeværer: Her er de fem vildeste playboys

'Valentine's Day fornemmelser', skriver hun ved billedet, hvor hun ligger på maven med rumpen i vejret i solbruner sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noni Janur har tidligere medvirket i reality-serien 'Bachelor', og hun afviser ikke, at hun melder sig til en anden serie sammen med sin kæreste, Samuel Johsdon, som har medvirket i det mandlige modstykke 'Bachelorette'.

'Det kunne være sjovt, hvis vi sammen melder os til 'The Block', sagde Noni til NW magazine.

Så smukt kan det være: Tamara Ecclestone ammer her sin datter Sophia.(Foto: Instagram) Intl. kendte Kritiseret for at amme sin datter i swimmingpool

'The Block' er et program, der følger fire par, der skal kæmpe om at renovere og indrette et hus og så sælge det til bedst mulige pris.

 

21 kommentarer
Vis kommentarer