Reality-dronning åbner op om sextape: - Det var ligesom at blive voldtaget

I en ny dokumentar om stjernerne på de sociale medier fortæller Paris Hilton åbenhjertigt om den lækkede sexvideo

Traume eller ej; Hotelarvingen har aldrig været bange for at udstille sig selv. Her stønner hun det bedste, hun har lært, når hun faker en orgasme på scenen. (Video: Splash News)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

De fleste kender hende som den unge, forkælede rigmandsdatter, der sammen med sin rige veninde Nicole Richie turnerede rundt i staterne fra 2003 til 2007, hvor de besøgte og arbejdede sammen med 'almindelige' amerikanere.

Vi snakker selvfølgelig om reality-dronningen Paris Hilton.

Hvad blev der egentlig af Paris Hilton?

Den nu 37-årige hotelarving blev for alvor et kendt navn verden over, da en længere optagelse med eks-kæresten Rick Salomon blev lækket.

Nu tager hun bladet fra munden og fortæller om, hvordan det var, at alle kunne se hende udfolde sig på lagnerne i dokumentar-filmen 'The American Meme', hvor realitystjerner og 'influencers' fortæller om deres op- og nedture på de sociale medier.

Det skriver USA Today.

Sådan så det ud i 2004, da de to veninder ankom på den røde løber, mens de optog deres serie 'The simple Life 2'. Foto: AP
Sådan så det ud i 2004, da de to veninder ankom på den røde løber, mens de optog deres serie 'The simple Life 2'. Foto: AP
 

- Det var ligesom at blive voldtaget, fortæller Paris Hilton.

- Det føltes, som om jeg havde mistet en del af min sjæl og blev talt om på en grum og ond måde. Jeg følte virkelig, at jeg havde lyst til at dø på nogle tidspunkter. Jeg havde det sådan 'Jeg har ikke lyst til at leve', fordi jeg troede, at alt blev taget fra mig. Jeg ville ikke blive kendt sådan, uddyber arvingen i dokumentaren, hvor hun er blevet tildelt mest tid.

Artiklen fortsætter under billedet....

I 2007 var Paris Hilton fængslet og fik en dom for at have kørt bil i påvirket tilstand. Foto: Mugshot
I 2007 var Paris Hilton fængslet og fik en dom for at have kørt bil i påvirket tilstand. Foto: Mugshot
 

Branchens 'Original Gangster'
En af grundene til hun har valgt at stå frem og fortælle om tiden, hvor hun for alvor var i rampelyset, er hovedmanden bag dokumentaren, Bert Marcus.

- Da han fortalte mig om dokumentaren, sagde han 'Paris, du er 'Original Gangster' (amerikansk slang for en, der har været i en given branche i lang tid, red.) af alt det her'. Jeg stolede virkelig på ham, fordi jeg var sårbar om ting og emner, jeg ikke har snakket om før. I bund og grund har jeg bare lyst til at vise, hvem jeg i virkeligheden er, for det tror jeg ikke, at der er nogen, der har set før, ræsonnerer Paris Hilton.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sammen med Lindsay Lohan fodrede hotelarvingen pressen med saftige historier i 00'erne. Billede: AP
Sammen med Lindsay Lohan fodrede hotelarvingen pressen med saftige historier i 00'erne. Billede: AP
 

Logrede for producerne
Nu til dags har realitystjerner direkte adgang til deres fans i kraft af de sociale medier. I dag er de ikke afhængige af, at deres historie skal formidles af et medie. De kan blot tage deres telefon og få deres budskab eller mening ud på nul-komma-fem. En mulighed som hotelarvingen ikke havde dengang, hun var i rampelyset.

- Der var ingen sociale medier, så jeg skabte den her karakter, som jeg troede seerne ville have. Den der 'Åh, hun er rig, så hun må sikkert være en forkælet møgunge' - faktisk gjorde jeg bare, hvad producerne sagde jeg skulle gøre, siger Paris Hilton, der siden har indhentet det fortabte på de sociale medier og nu følges af 8,7 millioner på Instagram.

37-årige Paris Hilton er ikke den eneste, der har fået sit natteroderi på lagnerne dokumenteret

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind