Reality-par får eget tv-show

Reality-personligheden Rob Kardashian og hans forlovede, Blac Chyna, får nu deres eget tv-show, som skal følge parret gennem tykt og tyndt

Foto: All Over
Foto: All Over

Realitypersonligheden Rob Kardashian og hans forlovede, modellen Blac Chyna, får nu deres helt eget realityshow.

Det skriver E! News, som også er mediet, der kommer til at stå bag tv-showet, der i alt vil blive sendt seks gange.

Rob Kardashian og Blac Chyna.  (Foto: Splash News). Intl. kendte Endnu en Kardashian skal være forælder

- Meget få kærlighedshistorier har skabt så meget popkulturs-sladder som Robs og Chynas, og vi er henrykte over at se Rob på så godt et sted i hans liv. Vi er spændte på at dele det næste kapitel i deres forhold, siger Jeff Olde, der er vicechef i afdelingen for programudvikling hos E!, i en pressemeddelelse.

Mini-realityshowet kommer til at følge parret fra deres forlovelse til Blac Chynas graviditet.

Forholdet mellem Rob Kardashian og Blac Chyna fik i begyndelsen voldsom medieomtale, fordi Blac Chyna har et barn med rapperen Tyga, som på det tidspunkt var kæreste med Rob Kardashians halvlillesøster Kylie Jenner.

Den tidligere OL-vinder vil ikke involvere sine døtre for meget i sit kærlighedsliv. (Foto: AP) Intl. kendte Caitlyn Jenner: Derfor dater jeg ikke mænd lige nu

Samtidig havde resten af Kardashian-klanen svært ved at tolerere Blac Chyna som et medlem af familien, og det førte blandt andet til voldsomme Twitter-skænderier mellem parterne.

Rob Kardashian har selv medvirket i tv-showet 'Keeping Up With the Kardashians', som især følger Kardashian-søstrenes liv.

Han trak sig imidlertid fra showet i en periode, fordi han i stedet ville fokusere på sit helbred, efter at han blev diagnosticeret med sukkersyge.

Rob Kardashian er stadig sammen med Blac Chyna, men det er ikke nemt, afslører han. (Foto: AP) Intl. kendte Kardashian afviser brud med model

10 kommentarer
Vis kommentarer