Reality-stjerne græder sig i søvn

Kylie Jenner bliver mobbet og svinet til med hade-beskeder på de sociale medier - og det går hende på

Normalt ligner Kylie Jenners liv lutter lagkage (Video: Splash)

Selv om man er 17 år gammel, og vandtemperaturen er 21 i Los Angeles,  og man i øvrigt er en af verdens rigeste teenagere, kan livet ind i mellem godt være lidt svært.

Det celebre ægtepar så langt fra ud til at råhygge sig. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Kardashian-klanen på tur: - Ihh hvor vi hygger os

Sådan er det i hvert fald for den unge Kylie Jenner, der ifølge HollywoodLife.com ofte græder sig selv i søvn, fordi hun er oprørt over de mange hade-mails, hun får på de sociale medier.

- Kylie får hundrede og nogen gange tusindvis af sårende og hadefulde bemærkninger og beskeder på de sociale medier fra 'cyber-bullies'(internet-bøller), og hun græder sig altså stadig ofte i søvne, siger en kilde tæt på Kenner/Kardashian-familien, der især er blevet verdensberømte på grund af det amerikanske realityprogram 'Keeping Up With The Kardashians'.

Det koster store summer for tv-stationen at få lov til at følge Bruce Jenners skfite til Caitlyn Jenner. (Foto: Vanity Fair) Intl. kendte Caitlyn Jenner tjener kassen på kønsskifte

Hård på overfladen - men blød indvendig
Kylies storesøster Kim Kardashian får lige så mange hade-mails, men hun har evnen til at 'feje dem ned under gulvtæppet', hvorimod den 17-årige Kylie er meget mere følsom.

- Kylie har den her hårde overflade, men det sårer hende altså virkelig meget. Det er svært at have medlidenhed og sympati for hende, fordi hun er så rig og så smuk, men indvendigt kæmper hun ofte med den kritik hun møder i forbindelse med at være kendt, siger kilden til HollywoodLife.com.

Sikke en bedstemor! (Foto: Abaca) Intl. kendte Nedringet Kris Jenner har smidt bh'en

Kylie poserer her med sin søster Kendall.(Foto: AP)
Kylie poserer her med sin søster Kendall.(Foto: AP)

Hun er ung, rig og smuk. Men livet kan ind i mellem godt være hårdt alligevel.(Foto: AP)
Hun er ung, rig og smuk. Men livet kan ind i mellem godt være hårdt alligevel.(Foto: AP)
 

 

1 af 3 Hun er ung, rig og smuk. Men livet kan ind i mellem godt være hårdt alligevel.(Foto: AP)
2 af 3 Kylie poserer her med sin søster Kendall.(Foto: AP)
3 af 3 Kyle Jenner får flere hundrede hade-mails om dagen.(Foto: AP)
15 kommentarer
Vis kommentarer