Reality-veteran laver en Kim K.

Charlotte Crosby udgiver fitness-DVD, der arbejder med bagdelen

Original-varen med Kim K. (Privatfoto)
Original-varen med Kim K. (Privatfoto)

Kim Kardashian har vist vejen til, hvordan man skaber sig et navn ved at poste afslørende og frække selfies på de sociale medier.

Et af de kendte af slagsen er det, hvor Kim-trolden står med bagdelen til spejlet i en hvid badedragt, og så trykker på knappen med den forventede legemsdel i fokus.

Billedet har også inspireret den britiske reality-veteran Charlotte Crosby, der har taget en selfie i nøjagtig samme position og beklædning som  Kardashian. Eneste forskel er, at den side-boob, der er så tydelig på Kardashian-billedet, skjuler Crosby-tøsen for sine 'følgere' på Instagram.

Store bryster og druk chokerer i tv-serie

 

 

'Oh, hej, numse', skriver hun under billedet.

Billedet er måske også blevet lavet for at reklamere for hendes nye DVD, '3 Minute Bum Blitz', der viser trænings-øvelser, som i heldige tilfælde kan resultere i en bag-perron som Charlotte Crosbys.

Kim utilfreds med 15 mill. dollars

Kim Kardashian: Nu som blondine

Maven er også i top. (Planet Photos)
Maven er også i top. (Planet Photos)

(Planet Photos)
(Planet Photos)
 

DVD'en er en efterfølger for hendes 2014-udgivelse, '3 Minute Belly Blitz', der arbejdede med maven og var den bedst solgte fitness-DVD i Storbritannien i 2014.

- Jeg havde ingen anelse om, at den ville blive sådan en succes. Den udsolgte 'Frozen', 'Game of Thrones', 'Dawton Abbey', 'Davina', jeg smadrede dem ud af landskabet, jublede frøken Crosby i programmet 'What Britain Bought i 2015' på Channel 4.