Realitystjerne er død: Blev kun 28 år

Nicholas 'Duffy' Fudge, der er kendt fra tv-serien 'Wicked Tuna' på National Geographic Channel, er pludselig død

28-årig Nicholas 'Duffy' Fudge er meget uventet gået bort. Foto: National Geographic Channel
28-årig Nicholas 'Duffy' Fudge er meget uventet gået bort. Foto: National Geographic Channel

En af stjernerne i realityserien 'Wicked Tuna', som i Danmark blev kendt som 'Mytteri på havet', Nicholas 'Duffy' Fudge er død.

Det skriver folkene bag programmet på deres Twitter-profil.

'National Geographic Channel og Pilgrims Studios er kede af at høre, at 'Wicked Tuna'-deltager Nicholas 'Duffy' Fudge er gået bort i sidste uge. Duffy var det første besætningsmedlem på kaptajn Tyler McLaughlins fiskefartøj. Vi vil sørge sammen med familien og venner efter dette tab', lyder det i opslaget.

Programmet valgte at ære den nu afdøde 28-årige realityfisker ved at lade være med at tweete i et stykke tid under gårsdagens show.

'Til minde for Duffy vil vi have et øjebliks stilhed på vores Twitter-profil under vores show', skriver folkene bag programmet på deres Twitter-profil.

Nicholas 'Duffy' Fudges dødsårsag er endnu ikke blevet offentliggjort.

Tony Lara (i front) døde lørdag i sit hjem i South Dakota. (Foto: Discovery) Intl. kendte 'Livsfarlig Fangst'-kaptajn død

Ifølge Remick and Gendron døde Nicholas 'Duffy' Fudge meget uventet torsdag 19. juli. Fudge startede med at fiske som ganske ung sammen med sin far og farfar, og han blev senere hen en af de bedste sportsfiskere i USA.

Det gjorde blandt andet, at han fik en plads i realityprogrammet.

En af de bedste sportsfiskere i USA
Wicked Tuna handler om kommercielle tunfiskere i Gloucester, Massachusets, der fisker efter lukrative atlanterhavsfisk. Fiskerne er delt op i hold, og de kæmper mod hinanden om at fange flest fisk.

'Wicked Tuna' er øjeblikket i gang med deres syvende sæson, og programmet har kørt siden 2012. Nicholas 'Duffy' Fudge medvirkede både i 'Wicked Tuna' og spinoff-serien 'Wicked Tuna: Outer Banks'.

Hårdt at være realityfisker
Livet som fisker er hårdt, hvis man skal konkludere ud fra de to kendte realityprogrammer om netop fiskere.

For tre år siden døde en anden realityfisker ved navn Tony Lara fra 'Livsfarlig fangst', og i 2010 og 2011 omkom henholdsvis Phil Harris og Justin Tennison fra samme program.

Edgar Hansen har indrømmet, at han forgrebet sig på en ung pige. Foto: All over press Intl. kendte Realitystjerne indrømmer overgreb på teenagepige