Rick Astley laver øl med dansk hipster-bryggeri

Den engelske sanger vil i samarbejde med det danske bryggeri Mikkeller lave sin egen øl

Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

80'er-ikon: Kald det ikke et comeback

Se video: 80'er-ikonet Rick Astley brækker tungen på dansk

Den engelske sanger Rick Astley har i årtier smurt vores øregange med sine fængende popnumre, og inden længe vil han også kunne smøre vores stemmebånd.

Inden længe kan man nemlig slukke tørsten i gyldne dråber fra manden med stemmen, der nok står klart i de flestes hukommelse.

Den 50-årige sanger, der står bag kulthittet 'Never Gonna Give You Up' har nemlig besluttet sig for at lave sin egen øl sammen med det danske bryggeri Mikkeller.

- Jeg nyder en øl med mine venner, og jeg håber på at have mit eget mærke snart, siger Rick Astley til avisen The Irish Mirror og fortsætter:

- Jeg har arbejdet sammen med Mikkeller-bryggeriet i København, som blev grundlagt for ti år siden af en lærer, der brygger sin egen øl.

Mangler navn
Han løfter samtidig sløret for, at hans kommende øl bliver en frugtig pilsner lager.

- Mikkeller er meget eksperimenterende og de har haft sendt mig forskellige flasker, jeg kunne prøvesmage. Det eneste, jeg mangler nu, er et navn, afslører den engelske hitsanger.

Samarbejdet med det danske bryggeri er blot en af de få forbindelser, Rick Astley har til det danske land. Han har nemlig både en dansk kone og en datter, der studerer på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København.

Mikkeller-bryggeriet i København er fra 2006 og grundlagt af Mikkel Borg Bjergsø, og de sælger øl til mere end 40 lande verden over.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind