Ricky Martin afslører: Jeg er blevet gift

Latinsangeren har sagt ja til Jwan Yosef

Jwan Yosef og Ricky Martin. Foto: All Over Press
Jwan Yosef og Ricky Martin. Foto: All Over Press

I april måned 2016 viste Ricky Martin første gang sin nye kærlighed frem, da han kom hånd i hånd med Jwan Yosef på den røde løber.

I efteråret samme år fortalte latinosangeren i 'Ellen DeGeneres', at forholdet havde udviklet sig, og han var blevet forlovet med den syriskfødte kunstner, der er opvokset i Sverige.

Verdenskendt latinosanger forlover sig med yngre flamme

Nu har parret taget det næste skridt. Det afslørede de onsdag.

- Jeg er blevet ægtemand, fortalte Martin til premieren på TV-serien 'The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story'.

Hvor og hvornår Ricky Martin og Jwan Yosef er blevet gift, ville han ikke fortælle. Men han meddelte dog, at den helt store bryllupsfest stadig venter. Braget af en fest vil finde sted om nogle måneder.

- I skal nok høre nærmere, sagde Ricky Martin og fortalte, at alt det formelle er på plads.

- Vi har udvekslet løfter, vi har svoret alt, og vi har underskrevet alle papirer, som vi skal underskrive, ægtepagt og det hele, fortalte den glade nygifte sanger.

Sanger: Se min nye, unge kæreste

Caribiske Ricky Martin kommer oprindeligt fra Puerto Rico og er født med det borgerlige navn Enrique Martín Morales. Han er far til tvillingedrengene Matteo og Valentino, som blev født af en surrogatmor i 2008.