Annonce:
Annonce:

Rihanna til fans: Stop så med at jagte pokémoner

Sangerinden Rihanna gav publikum tørt på ved en koncert i London

Rihanna har dog ikke noget imod, at fans forstyrrer med at smide joints op på scenen. Som her, hvor danske Ahmet Tüsce fik sit livs oplevelse, da sangerinden tog imod de joints, han havde lavet til den rygeglade sangerinde
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Spillet Pokémon Go har på rekordtid fået millioner af brugere verden over, som kan ses vandre rundt på gader og stræder i jagten på de virtuelle pokémoner. Men nu må det være nok.

Artiklen fortsætter under billedet

Sangerinden opfordrer til, at man lægger mobilen væk. Foto: AP
Sangerinden opfordrer til, at man lægger mobilen væk. Foto: AP
 

Det mener i hvert fald sangerinden Rihanna, som til en koncert i weekenden opfordrede folk til at lægge mobiltelefonerne i lommerne og i stedet nyde showet.

Efter angreb: Rihanna aflyser koncert i Nice

- Jeg vil ikke se jer skrive til jeres kærester. Jeg vil ikke se jer fange pokémoner, lød det fra sangerinden til de mange koncertgængere, som var mødt op til 'Needed You'-stjernens koncert.

Det er langt fra første gang, at den 28-årige sangerinde fra Barbados beder sit publikum om at vende opmærksomheden væk fra mobiltelefonerne og i stedet fokusere på, hvad der sker på scenen.

Under en koncert for nylig i London bad superstjernen også sine mange fans om at pakke telefonerne væk. Hun tilføjede dog med et grin den undtagelse, at telefonerne kunne blive fremme, hvis publikum kun tog billeder af hende.

Ahmet rullede joints til Rihanna: ’Den bedste dag i hele mit liv’

Rihanna afslutter sin Anti World-turné 18. august i Belgien. Inden da ligger hun dog vejen forbi Skanderborg, hvor hun giver koncert til årets Smukfest.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce:
Annonce: