Risikerer fængselsstraf

Katie Price kan ende med fængselsstraf, efter at hun har brudt vilkårene for sin betingede dom

Foto: Vianney Le Caer/Ritzau Scanpix
Foto: Vianney Le Caer/Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Den kontroversielle realitystjerne Katie Price risikerer nu at skulle afsone bag tremmer, da hun er blevet anholdt igen, efter at hun i december sidste år blev idømt en betinget fængselsstraf for spirituskørsel.

Det skriver flere britiske medier, heriblandt Mirror og Daily Mail.

Fredag rykkede politiet ud til Katie Prices adresse i Sussex, da hun er under mistanke for at have brudt et polititilhold.

Den tidligere model har angiveligt brudt et forbud mod at kontakte sin eksmand Kieran Haylers forlovede, Michelle Pentecost, ved at sende voldsomme sms-beskeder til hende. Hun har en søn med Kieran Hayler.

Risikerer fængsel
Hvis det viser sig, at anklagen holder stik, betyder det, at 43-årige Katie Price har brudt vilkårene for sin dom på 16 ugers betinget fængsel, og hun kan derfor ende med en ubetinget fængselstraf.

Katie Price blev i 2019 underlagt et fem år langt polititilhold mod Michelle Pentecost, efter at hun havde opsøgt Pentecost ved hendes børns skole og råbt anstødelige ting efter sin eksmands nye kæreste. Her blev hun forbudt at tage kontakt til Michelle Pentecost, både direkte og indirekte.

Den kontroversielle realitystjerne har været forlovet i alt syv gange, og hun har fem børn fra forskellige forhold: 19-årige Harvey, 16-årige Junior, 14-årige Princess, 8-årige Jett og 7-årige Bunny. I april blev hun forlovet med den 11 år yngre realitystjerne Carl Woods

Katie Price er en af mange, der har tiltrukket sig opmærksomhed, efter at hun har været på forsiden af Playboy-magasinet. Hendes forside og en lang række ikoniske forsider kan du se her.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind