Rockband i chok over beskyldninger

En amerikansk kvinde hævder på Twitter, at en anden kvinde blev udnyttet seksuelt af flere roadies under en turné med bandet The Killers - bandmedlemmerne var ikke en del af overgrebet

Her ses 'The Killers' under MTV Europe Music Award i 2008. Foto: Shutterstock.
Her ses 'The Killers' under MTV Europe Music Award i 2008. Foto: Shutterstock.
Følg Internationale kendte

Bandmedlemmerne fra det amerikanske rockband 'The Killers' har oplyst, at de tager beskyldninger om seksuel udnyttelse af en kvinde ekstremt seriøst.

Det sker efter, at en kvindelig lydteknikker på Twitter har hævdet, at en anden kvinde blev seksuelt udnyttet af adskillige roadies i et omklædningsrum backstage på en turné i USA i 2009.

I en artikel, som kvinden, der på Twitter kalder sig Chez Cherrie, har lagt ud i et opslag på Twitter tirsdag, fortælles det, at adskillige mænd efter tur dyrkede sex med kvinden. Hun blev efterfølgende efterladt nøgen og muligvis bevidstløs på et gulv.

Det skriver flere medier heriblandt BBC.

I sit indlæg i den vedlagte tekst på Twitter skriver kvinden, at hun med afsløringen af historien vil give den ukendte kvinde en stemme.

'Måske har hun indvilliget i det, der skete. I hvert fald i begyndelsen af aftenen. Men jeg kan ikke forestille mig, at der er nogen, der frivilligt lader sig udnytte for blive efterladt nøgen på et gulv på et badeværelse i en lurvet klub i Milwaukee.'

Bandmedlemmerne i The Killers var ifølge den kvindelige lydteknikker ikke en del af overgrebet mod kvinden. En juridisk talsmand for The Killers udtaler, at 'The Killers' selv vil foretage en undersøgelse af sagen.

Brandon Flowers og Johnny Marr fra The Killers ses her under en koncert i England i 2019. Foto: Rob Loud/Shutterstock.
Brandon Flowers og Johnny Marr fra The Killers ses her under en koncert i England i 2019. Foto: Rob Loud/Shutterstock.
 

Til BBC fortæller den juridiske talsmand følgende:

'Bandet og deres management tager enhver beskyldning omkring upassende opførsel fra hvem som helst fra The Killers 'touring-team' ekstremt alvorligt. Denne persons historie er rystende. The Killers har dog ikke det samme tour-mandskab her i 2020, som de tidligere havde. De vil imidlertid foretage en grundig undersøgelse af sagen'.

Således siger den juridiske talsmand og tilføjer:

'Bandets juridiske team vil kontakte denne person for at få mere information og skabe klarhed omkring de beskyldninger, der er fremkommet. Bandet er overrasket og chokeret over disse beskyldninger. Den opførsel, der beskrives, kender bandet ikke. Og den er i direkte modsætning til de principper, som bandet bruger i forbindelse med deres arbejdsplads.'

Las Vegas-bandet 'The Killers' er et af de største rockbands i verden. Det er bedst kendt for hits så som 'When You Were Young', 'Mr Brightside', 'Human' og  'Somebody Told Me'. Bandet har solgt mere end 28 millioner albums.

 

Seneste nyt

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.