Rockstjerne om Trump: Han er et politisk dyr

Kiss-frontmanden Gene Simmons er dybt fascineret af Donald Trumps bramfri karakter

- Han har sagt nogle meget modbydelige ting. Men han taler frit fra leveren, og man får, hvad man ser, siger Gene Simmons om Trump. Foto: AP
- Han har sagt nogle meget modbydelige ting. Men han taler frit fra leveren, og man får, hvad man ser, siger Gene Simmons om Trump. Foto: AP

Det amerikanske præsidentvalg bliver efterhånden kommenteret lige så heftigt af musikere og skuespillere som af journalister og politiske kommentatorer.

Donald Trump har godt nok skabt sig en alenlang fjendeliste, og nu får han opmærksomhed fra rockikonet Gene Simmons, der er dybt fascineret af rigmanden med den uregerlige hårpragt.

Den 15-årige pige hjælpes væk efter, at hun blev ramt af et skud peberspray i ansigtet. (Foto. AP) Politik Ny ballade ved Trump-stævne: 15-årig pige skudt med peber

- Han er det mest oprigtige politiske dyr, jeg nogensinde har set på en scene. Han har ingen taleskriver og bliver ikke redigeret eller noget. Han siger rent faktisk 'motherfucker', mens der bliver filmet, siger Simmons ifølge Rolling Stone.

Kiss-frontmanden, der er kendt for sin lange udstrakte tunge, understreger dog, at han ikke nødvendigvis støtter den kontroversielle kandidat, men at han er imponeret over hans evne til at tale til folks følelser.

- Han har sagt nogle meget modbydelige ting. Men han taler frit fra leveren, og man får, hvad man ser, siger Simmons.

Politik Fup-foto af Trumps gravsten i Central Park spreder sig

Paradoksalt nok skelner musikeren dog mellem det at være det, han kalder et politisk dyr og en politiker.

- Trump er ikke politiker. Han har ikke brug for dine penge, og han siger sin mening. Det er lige meget, om du kan lide det eller ej. Og han har ikke noget problem med at sige 'fuck af'. Det kan jeg godt lide, selv hvis jeg ikke er enig, afslutter Simmons.

Politik Tæv Trump for 5 dollar

28 kommentarer
Vis kommentarer