Rødt chok: Se Kim Kardashian med rødt hår

Realitystjernen mødte op til sin søsters fødselsdag med rødt hår, rød bluse og røde bukser - se billedet nede i artiklen

Her ses Kim Kardashian med sit sædvanlige mørke hår. Nede i artiklen kan du se hende med rødt hår og med rødt tøj. Foto: Brett Kafee.
Her ses Kim Kardashian med sit sædvanlige mørke hår. Nede i artiklen kan du se hende med rødt hår og med rødt tøj. Foto: Brett Kafee.
Følg Internationale kendte

Da Kim Kardashians lillesøster, Khloe, fejrede sin 36 års fødselsdag den 27. juni i sidste uge, nægtede Kim Kardashian at stjæle opmærksomheden fra sin lillesøster og undlod betænksomt at medvirke på diverse billeder bortset fra en lille håndfuld billeder, der ikke blev offentliggjort i dagens anledning.

Det har fået flere af Kardashian-familiens millioner af fans til at spekulere i, om Kim Kardashian overhovedet var med til fødselsdagsfesten. Men det var hun selvfølgelig og bekræfter det nu med nogle usædvanlige billeder fra festen, hvor hun mødte op med rødt hår samt iklædt en rød bluse og et par røde bukser. Og selvfølgelig havde Kim Kardashian også en rød taske, der matchede både det røde hår og det røde tøj. Der er dømt 'rødt chok'.

Reality-stjernen lagde i går billedet ud på Instagram uden ledsagende tekst. Men hun havde tilføjet et knaldrødt hjerte.

På opslaget kan man trykke på pilen i højre hjørne og se billeder af Kim og Kanye under festen, samt billeder hvor Kim leger med sin fire-årige søn Saint. Den 7-årige datter North var selvfølgelig også med til festen.

Instagram-stjernen Amber Asaly, der også var inviteret med til Khloes fødselsdag, har i øvrigt også lagt et billede af Kim Kardashian og Kannye West ud på sin Instagram.

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.