Rørende: Her hjælper Depp hørehæmmede med at få hørelsen igen

Verdensstjernen uddelte høreapparater til hørehæmmede i Brasilien sammen med sin kone, Amber Heard, og medlemmer af supergruppen Hollywood Vampires

Her kan du se se Johnny Depp hjælpe med at montere høreapparater. (Video: AP)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Den amerikanske skuespiller Johnny Depp har med roller i film som 'Charlie og chokoladefabrikken', 'Pirates of the Caribbean' og 'Edward Saksehånd' slået sit navn fast som en af Hollywoods absolutte superstjerner.

52-årige Depp er biografaktuel i filmen 'Black Mass', men den alsidige herre har andre talenter end skuespillet.

Johnny Depp mister håret

Den Kentucky-fødte fyr er også ganske ferm til at spille guitar, og sammen med de garvede musikere Alice Cooper og Joe Perry, der er guitarist i Aerosmith, har han dannet supergruppen Hollywood Vampires.

Torsdag aften fyrede Hollywood Vampires den af på musikfestivalen Rock in Rio i den brasilianske by Rio de Janeiro, men før koncerten tog Johnny Depp sig tid til velgørenhedsarbejde.

Rørende oplevelse
Rock in Rio har et samarbejde med organisationen Starkey Hearing Foundation, der hjælper hørehæmmede, og sammen med sin kone, Amber Heard, Alice Cooper og Joe Perry, hjalp Johnny Depp en gruppe hørehæmmede med at få monteret høreapparater.

- Når man giver noget til en person, som vedkommende ikke har haft før, så er det meget rørende, sagde Johnny Depp om oplevelsen til AP.

En af personerne, der fik et høreapparat af Johnny Depp, var en lille pige, og det var et stort øjeblik for verdensstjernen, da hun pludselig kunne høre.

- Den søde, lille pige... Jeg skruede op for lyden og lavede en lyd, og hun udbrød: 'Det er godt, jeg kan høre', sagde Johhny Depp.

I løbet af musikfestivalen Rock in Rio, som slutter søndag, vil Starkey Hearing Foundation give mere end 200 høreapparater til børn og voksne.

Du kan se Johnny Depp hjælpe de hørehæmmede i klippet herover artiklen

Johnny Depp var meget berørt, da han hjalp en lille pige med at få hørelsen tilbage. (Foto: AP)
Johnny Depp var meget berørt, da han hjalp en lille pige med at få hørelsen tilbage. (Foto: AP)
 

Gammel drukklub
Supergruppen Hollywood Vampires er udsprunget af et legendarisk drukfællesskab, der hed The Hollywood Vampires.

Drukklubben havde i 1970'erne hovedkvarter på Los Angeles-beværtningen The Rainbow Bar and Grill, som nu blandt rockfans er mest kendt som stambaren for Motörhead-frontmand, Lemmy Kilmister.

Alice Cooper, som er forsanger i Hollywood Vampires, var formand for foreningen, der talte prominente medlemmer som Keith Moon, Ringo Starr og John Lennon.

Kriteriet for at blive medlem af klubben var at drikke de andre medlemmer under bordet.

Sådan lyder legenden i hvert fald.

Her kan du se Johnny Depp og Amber Heard på den røde løber i forbindelse med visningen af 'Black Mass' i Boston. (Video: Splash)

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+