Røv-dronning kæmper mod IS og single-status

Den internet-berømte twerking-instruktør Lexy Panterra har efterhånden lært mere end 10.000 kvinder hvordan de skal ryste røven på den rigtige måde, men hun kæmper samtidig mod både kronisk single-status og terror-organisationen IS

Røv-dronning kæmper mod IS og single-status

Se twerk-dronningen Lexy Panterra give den gas, mens hun fortæller om sin kampe med både single-livet og IS. (Video: Barcroft Media)

Der er ingen tvivl om, at 'twerk-dronningen' Lexy Panterra har fundet lidt af en guldgrube i sine evner til at bevæge sin bagdel. Mere end 10.000 kvinder har benyttet sig af hendes patenterede TwerkOut-program og blandt hendes kunder findes blandt andet popstjernen Christina Milian og den tidligere Spice Girl Mel B. Men bagsiden af medaljen er blandt andet besvær med parforhold og negativ opmærksomhed fra terror-organisationen IS.

10 giga-numser du skal følge på Instagram

- Jeg oplevede, at min hjemmeside var nede et par gange, så jeg forlod den adresse. Kort efter dukkede IS-symbolet op på adressen, når man gik derind, fortæller Lexy Panterra til Barcroft Media.

- Jeg kan ikke rigtig se, hvad de vil med mit TwerkOut-program - det kan jeg kun gisne om, fortsætter hun med et glimt i øjet.

Værter fisker stemmer ved 'sexet' pensionist-twerk

Lexy Panterra er især kendt fra en video, hvor hun freestyle-twerker til det internationale hit 'Lean On' af Major Lazer, DJ Snake og den danske sangerinde MØ. Lexy Panterras danse-video er nu set mere end 14 millioner gange på Youtube, mens hendes Instagram følges af knap 300.000 mennesker.

Se den populære danse-video herunder:

- Jeg kan ikke helt sige, hvor idéen til at undervise i twerking kom fra, men ligeså snart jeg startede på det, vidste jeg, det ville blive stort, fortæller Panterra, der også gør sig som musiker og blogger.

- Men man kan altså forbrænde 1200 kalorier på en time, og programmet træner hele kroppen, fortsætter hun.

Frække stjerner twerker løs i taxaen

Og mens hendes undervisning i Los Angeles og programmet globalt nyder kæmpe succes, har Lexy Panterra meget svært ved at finde tid til parforhold ved siden af. Det skal der dog ændres på i fremtiden.

- Jeg kommer til at blive multi-millionær af det her - det er jeg sikker på. Og i den nærmeste fremtid tror jeg ikke, tingene vil ændre sig. TwerkOut-brandet vil bare blive større og tage mere og mere af min tid, forudser Panterra.

- Men forhåbentlig kommer TwerkOut-programmet på sigt til at kunne klare sig uden min konstante deltagelse. Så kan jeg finde mig en god mand at gifte mig med - det er det, jeg virkelig drømmer om, slutter hun.


I Danmark har vi twerk-dronningen Louise. Her hylder hun sit forbillede Nicki Minaj ved at genskabe det berømte 'Anaconda'-cover. (Video: Julie Sørensen)


Amerikanske Jessica Vanessa tjener også godt på at ryste røven. Få hendes historie her. (Video: Barcroft)