Rourke smadrer ung bokser

Den 62-årige Mickey Rourke var fredag tilbage i en boksering for første gang i over 20 år. Her tævede han sin 29-årige modstander

Selv om han er fyldt 62 år, kan skuespilleren Mickey Rourke godt uddele tæv til mænd, der ikke en gang er halvt så gamle som ham selv.

Det beviste den tidligere professionelle bokser fredag aften, da han tæskede den 29-årige bokser Elliot Seymour i en boksekamp i den russiske hovedstad Moskva.

Ukendelig: Hvad sker der lige for Mickey Rourke

Og sejren kom til trods for, at Rourke ikke havde sat sine ben i en boksering i over 20 år.

Det skriver The Guardian.

'The Wrestler'-stjernens beslutning om at vende tilbage til sporten kom, fordi han kæmper med nogle personlige problemer, som boksning hjælper ham af med.

- Jeg har nogle problematiske ting i mit liv, som boksning hjælper mig med at klare. På den måde har sporten reddet mig fra mig selv, sagde han ifølge The Guardian til russisk tv efter kampen mod Seymour.

Verdens mest smadrede Hollywood-stjerne

Under selve kampen så den aldrende skuespiller anderledes ud, end han plejer. Han havde nemlig tabt sig over 15 kilo for at blive klar til at møde sin modstander i ringen.

Og det møde gik altså, som Rourke havde planlagt. Efter hans sejr heppede det russiske publikum på skuespilleren, da de gentagne gange råbte 'Misha' til ham.

'Misha' er en forkortet form for Mikhail, som er den russiske måde at udtale stjernens fornavn Mickey på.


Her ses Mickey Rourke og MMA legenden John Lewis i LAX (video: Splash)