Annonce:
Annonce:

Russisk model afslører vanvittig hemmelighed om livsfarligt stunt

Måske er hun ikke så glad for højder alligevel

Se modellen, som lider af højdeskræk, udføre det vanvittige stunt her (Video: MAVRIN models)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Man skulle ikke tro, at russiske Viktoria Odintcova havde problemer med højder, efter et billede, hvor hun hænger frit fra en skyskraber i Dubai, er gået viralt.

Men nu afslører den 23-årige russer, at hun rent faktisk er rædselsslagen for at være højt oppe.

- Jeg er virkelig bange for højder, fortæller hun nu til britiske Daily Mail.

Og det hænger jo ikke umiddelbart sammen med, at hun lavede det famøse stunt uden nogen form for sikkerhedsudstyr.

- Jeg prøver altid at se min frygt i øjnene. Jeg ville gerne teste mig selv og gøre noget anderledes. Jeg har stadig planer om at prøve nye ting, men ikke noget så ekstremt som det i Dubai, fortsætter hun.

Annonce:

Billedet er taget af den russiske fotograf Alexander Mavrin og har fået over 100.000 likes på Instagram. Men Viktoria Odintcova understreger hårdnakket, at hun ikke lavede stuntet for at få opmærksomhed på de sociale medier.

- Det er ikke for at lyde arrogant, men før billedet klarede jeg mig fint. Jeg var allerede ret kendt og havde lavet flere photo shoots, fortæller hun til Daily Mail og uddyber: 

- Jeg fortæller altid folk, at de ikke skal gøre som mig. De skal lade være, for det er farligt, og de løber en stor risiko. Folk skal gøre, som de vil, og bruge deres hoved til at træffe beslutninger.

Modellen fortæller, at ingen satte spørgsmålstegn ved, at holdet gik op i skyskraberen og var der i 40 minutter. Myndighederne i Dubai har dog efterfølgende advaret hende om at gøre det igen. Det samme har hendes forældre, der håber, at hun aldrig vil gøre noget så livsfarligt igen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: