Russisk model får kritik for livsfarlige stunts i verdens 2. højeste bygning

Den 22-årige russiske model Viktoria Odintcova flirter med døden, når hun hænger i hånden på en mand fra toppen af en skyskraber i Dubai - se den utrolige video

Russisk model får kritik for livsfarlige stunts i verdens 2. højeste bygning

Se modellen Viki Odintcovas utrolige stunt her. (Video: Alexander Mavrin/MAVRIN models: Viki Odintcova)

En ting er hundrede procent sikkert. Den 22-årige russiske fotomodel Viktoria Odintcova lider ikke af højdeskræk. Det beviser en række utroligt farlige billeder, hvor hun uden sikkerhedsnet eller andre sikkerhedsforanstaltninger poserer i farlige stunts fra toppen af en af verdens højeste bygninger, nemlig Dubais Cayan Tower, der med sine 73 etager ved åbningen i 2013 var verdens højeste bygning. Den er dog nu blevet overhalet af Shanghai Tower, der i dag er verdens højeste bygning.

Både Viktoria Odintcova samt fotografen Aleksander Mavrin har lagt de utrolige billeder ud på deres instagramprofil, hvor de har fået masser af opmærksomhed og er blevet spredt til hele verden. Og der er også lagt en video ud fra den farlige foto-session.

På sin instagram skriver Viktoria:

- Jeg kan stadig ikke tro på det. Hver gang jeg ser videoen får jeg sved i mine håndflader.

Viktoria har lagt billeder ud løbende gennem de sidste seks uger. Det første billede, hun lagde ud, blev set af mere end 1 million mennesker på Viktorias instagramprofil, hvor hun har mere end 3 millioner følgere.

Det er for dumt
Men mens mange af hendes fans var imponerede over den 22-årige model store mod, var der lige så mange, der synes, at hun opførte sig uansvarligt og umodent.

- Du er et virkelig dårligt eksempel for ungdommen, skrev en følger.

En anden skrev:

- Det er så dumt. Jeg har ingen ord for det. Det virker som en 11-årig, der bare vil have opmærksomhed, lige meget, hvad det koster..

En tredje skrev:

- Det er tosset. Det ser ud, som om Gud har givet dig skønhed, men det ser ud, som han glemte at udstyre dig med en hjerne.

Og en fjerde sluttede af med disse ord:

- Hvis jeg var en af dine forældre, ville du få smæk, og det samme gælder for manden med skægget.