Rygterne svirrer: Er prins Harry sammen med popstjerne?

Prins Harry og sangerinden Ellie Goulding er efter sigende vilde med hinanden

Prins Harry er ifølge The Sun vild med sangerinden Ellie Goulding. Foto: AP
Prins Harry er ifølge The Sun vild med sangerinden Ellie Goulding. Foto: AP

Han har været single siden bruddet med Cressida Bonas for to år siden, men prins Harrys single-dage er måske ved at være talte.

Ifølge det britiske medie The Sun er prinsen og popstjernen Ellie Goulding nemlig blevet blevet glade for hinanden.

De blev ifølge mediet set kramme hinanden ved en polokamp i Berkshire i slutningen af maj. En tilskuer fortæller til The Sun, at prinsen og sangerinden kun havde øje for hinanden ved arrangementet - og at det så ud som om, de kyssede hinanden under et tæppe.

- Han har fortalt sine venner, at han synes rigtig godt om Ellie, og hun er tydeligvis også vild med ham, siger en anden person, som er tæt på prins Harrys vennegruppe, til The Sun.

Ellie Goulding. Foto: AP
Ellie Goulding. Foto: AP
 

Det er Dianas bror, Charles Spencer, der har åbnet op for muligheden for, at turister med økonomien i orden kan få en unik oplevelse i det afdøde ikons seng. (Foto: AP Photo/Denis Paquin) Ferie Royal hotelseng: Nu kan du sove i prinsesse Dianas seng

Kendt hinanden i flere år
Efter polokampen  blev der holdt en fest, hvor der ifølge kilden var forbud mod at tage billeder, så de mange kendte kunne slå sig løs uden at blive fotograferet.

29-årige Ellie Goulding og 31-årige prins Harry har kendt hinanden i flere år - sangerinden optrådte også, da prins Harrys storebror, prins William, blev gift med Kate Middleton tilbage i 2011.

Ellie Goulding. Foto: AP
Ellie Goulding. Foto: AP

(Foto: @Kensingtonroyal via AP) Kongelige Dronning Elizabeth og Prins Harry jorder Obama

Ifølge The Sun er det dog først i de seneste uger, at prinsen og popstjernen er blevet tætte og er begyndt at sende flirtende beskeder til hinanden.

1 af 2 Foto: AP
2 af 2 Prins Harry er ifølge The Sun vild med sangerinden Ellie Goulding. Foto: AP
0 kommentarer
Vis kommentarer