Så spredte ben har du aldrig set i en bil - se billederne her

Brystbomben Coco Austin deler gamle billeder på sin instagram fra en 10 år gammel kalender, hvor hun i den grad spreder ben i en bil - se de utrolige billeder her

Her smider Coco Austin toppen under en ferie på Barbados i 2014. Video: Splash

For de fleste kvinder er det ganske almindelig opdragelse, at man sørger for at holde benene samlet, når man træder ind i en bil, men det er altså en information, der er fløjet direkte gennem det ene øre på brystbomben Coco Austin og ud af det andet øre uden at efterlade sig nogen spor. Det bekræfter i hvert fald nogle 10 år gamle billeder fra en kalender, hvor Coco Austin i den grad spreder ben, så man næsten bliver forlegen over at se på billederne.

Lidt 'påklædning' til senge-hygge. (Privatfoto) Babes Coco tilbage med frækt lingeri

Til billederne skriver Coco Austin:

- Et lille blik tilbage på dengang, jeg var kalenderpige. Dette er en side fra min bil-kalender i 2006. Jeg er ikke sikker på, om jeg har den samme selvsikkerhed...Jeg tror, at jeg føler mig sexet på en anden måde...Jeg føler mig dog mere magtfuld.

På billederne kan man se Coco Austin sprede ben på forskellige måder i en Ford GT. Og hun er selvfølgelig iklædt en bikini, der ikke efterlader meget til fantasien.

Det celebre par er blevet forældre til en lille pige. (Foto: AP) Intl. kendte Ice-Ts numsesensation føder en datter

Coco Austin er i øvrigt stadig sammen med rapperen Ice-T, og de har sammen fået en datter, der i dag er 14 måneder gammel.

42 kommentarer
Vis kommentarer