Sådan blev George Michael fundet død

Det var pop-ikonets kæreste, der fandt ham død i sengen juledag

Se George Michaels vilde liv i billeder.

Det kom som et chok for fans verden over, at den 53-årige sanger George Michael pludselig var død i sit hjem juledag.

Nu afslører pop-ikonets kæreste Fadi Fawaz, at han fandt George Michael død. Det skriver han på Twitter.

- Det er en jul, man aldrig glemmer, når man som det første om morgenen, finder sin partner liggende fredfyldt død i sengen. Jeg vil aldrig stoppe med at savne dig, skriver han i sin kærlighedserklæring.

George Michaels kæreste fandt ham død i parrets seng. (Foto: All Over Press)
George Michaels kæreste fandt ham død i parrets seng. (Foto: All Over Press)

Parret havde været sammen siden 2012, efter George Michael slog op med sin mangeårige partner, Kenny Goss, som ofte blev beskrevet som hans livs kærlighed.

Også Kenny Goss har udtrykt sin store sorg i en pressemeddelse.

- Jeg er knust over nyheden, at min kære ven og min mangeårige kærlighed, George Michael, er gået bort. Han var en stor del af mit liv, og jeg elskede ham meget højt. Han var en ekstremt venlig og generøs mand. De smukke minder og musikken, som han gav til verdenen, vil altid være en vigtig del af mit liv, står der i pressemeddelelsen.

2016 blev musiklegenders sidste år: Sådan døde de

Ifølge kilder til avisen The Sun så havde Kenny Goss først nu fået klinkent skårene med musikeren, efter parret brød i 2011.

Det er stadig uvidst, hvad George Michael døde af, og der forventes først at komme svar, når prøverne fra obduktion kommer tilbage,

Michael Lippman, der var musikerens manager, sagde tidligere i dag til det engelske nyhedsbureau Press Association, at der nok er tale om et hjertesvigtet.

Manager: Derfor døde George Michael