Sådan fejrer labre modeller jul

Lingerimodellerne Emma Hernan og Ela Rose fejrer jul på en meget sexet måde

Glædelig jul fra Emma Hernan og Ela Rose. (Foto: All Over)
Glædelig jul fra Emma Hernan og Ela Rose. (Foto: All Over)

Julehygge kan være mange ting.

Det kan for eksempel være glögg, æbleskiver og julehjerter, men for undertøjsmodellerne Emma Hernan og Ela Rose er julehygge noget helt andet.

For dem er julehygge nemlig lig med at smide det meste af tøjet og være meget kærlige over for hinanden - heldigvis foran modefotografen Cavan Clarks kamera i forbindelse med en reklamekampagne for kildevandsmærket 138 Water.

Leonardo DiCaprios eks, Kat Torres, plasker rundt i vandkanten i forbindelse med et photoshoot for 138 Water i bikini fra Mary Grace. (Foto: All Over) Intl. kendte Leonardos eks i bølgerne

Kildevand kan bruges til mange ting. (Foto: All Over)
Kildevand kan bruges til mange ting. (Foto: All Over)
 

Begge de kønne piger bor i Los Angeles, men oprindeligt kommer Ela Rose fra vores broderland, Sverige, mens Emma Hernan er opvokset i Boston.

Skulle du have lyst til at prøve at score Emma Hernan har hun over for Acquiring Man afsløret, hvad hun tænder mest på ved det modsatte køn.

- Den ting, som jeg finder mest attraktiv ved en fyr er hans nøgne ryg. Det tænder mig med det samme, når de kommer ud fra badet og kun har et håndklæde rundt om livet. Det er så sexet, forklarede hun.

Så på med håndklædet, drenge, og af sted til Los Angeles...

Så skal der stemmes: Hvem skal være Årets Hug og Årets Babe? Stem i bunden af artiklen! (Fotos: Mogens Flindt, AP, Polfoto, Tue Hoe, Tariq Mikkel Khan, Linda Johansen og Jonas Olufson) Danske kendte Så skal der stemmes: Hvem er Årets Hug og Årets Babe?

Hvem gad ikke godt være en gul badeand... (Foto: All Over)
Hvem gad ikke godt være en gul badeand... (Foto: All Over)
 

Skulle du have lyst til at se flere billeder af de to piger, kan du følge både Emma Hernan og Ela Rose på Instragram.

Nina Agdal i bikini og med masser perler på et photoshoot i Miami. (Foto: Christopher Peterson/Splash News) Danske kendte Bikiniklædt Nina elsker perler

2 gange Emma Hernan og Ela Rose. (Foto: All Over)
2 gange Emma Hernan og Ela Rose. (Foto: All Over)