Annonce:
Annonce:

Sådan så hun ud for 25 år siden: Se hende i bikini i dag som 59-årig

Skønhed har ingen alder: Se billedet her

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Amber Rose chokerer med frækt foto - fjernet fra Instagram

Næste år den 10 marts fylder verdensstjernen Sharon Stone 60 år, men hun har altså stadig en krop, som mange kvinder bare kan fantasere om. Det beviste hun i torsdags i sidste uge, hvor hun lagde et bikini-billede af sig selv ud på sin instagram-profil med den tilhørende tekst.: Sommer attitude.

Amber Rose: Derfor viste jeg dusken

Iført  en lille lyseblå bikini ligger Sharon Stone udstrakt i solen og smiler venligt til kameraet. Og her præsenterer den 59-årige verdensstjerne, der er mor til tre sønner, sin velskabte krop.

Annonce:

Den frække film-scene
Det er i øvrigt 25 år siden, at Sharon Stone fik sit helt store gennembrud i rollen som Catherine Tramell i filmen 'Basic Instinct' fra 1992. Her bliver hun i en scene forhørt af hele fem kriminalbetjente, heriblandt selveste Michael Douglas. Midt under forhøret krydser Sharon Stone sine lange sexede ben fra den ene side til den anden side og afslører, at hun er mødt op til afhøringen uden trusser på.

De fem krimininalbetjente får selvfølgelig kaffen galt i halsen over synet. Og den frække scene satte for alvor gang i Sharon Stones imponerende karriere.

Min bagdel er lidt løs i det
Sharon Stone forsøger dog på ingen måde at kopiere eller efterstræbe den kvinde, hun var for 25 år siden. Det har hun tidligere berettet om i et interview med Harper's Bazaar.

- Hvis jeg troede på, at det at være sexet er at forsøge at være den kvinde, jeg var, dengang jeg i 1992 lavede filmen 'Basic Instinct', så ville vi alle sammen have en meget hård dag i dag, forklarede Stone, der godt er klar over, at hendes krop har forandret sig gennem de sidste 25 år.

Annonce:

- Jeg er udmærket klar over,  at min bagdel er lidt løs i det. Men jeg forsøger ikke at være den smukkeste kvinde i verden. På et tidspunkt har jeg spurgt mig selv. Hvad er egentlig sexet ved en kvinde? Det er ikke størrelsen af dine bryster. Det handler mere om at være til stede og havde det sjovt. Og det  handler også om, at man kan lide sig selv så meget, at man også kan lide den person, som man er sammen med, fortalte Stone til Harper's Bazaar.

Sidste år beviste Sharon Stone også, at man stadig kan være fræk, selv om man er kommet op i alderen. Det skete, da hun mødte op til et arrangement i en delvist gennemsigtig kjole.

(artiklen fortsætter under billedet)

Stones krop hyldes på instagram
Men Sharon Stones instagram-følgere er i den grad stadig begejstrede for verdensstjernens krop. Det fremgår tydeligt af kommentarerne til det nye bikini-billede.

En følger skriver:

- Jeg kan ikke tro på, at du i dag er 59 år gammel. Wow. Du er stadig lige så hot, som du var tilbage i 1992 i filmen 'Basic Instinct'.

En anden skriver kort og godt:

- Du er utrolig smuk.

En tredje skriver:

- Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg skal sige. Jeg er målløs.

En fjerde skriver:

- Du ser utrolig ung og veltrænet ud.

Og en femte konstaterer på smuk vis:

- Skønhed har ingen alder.

Annonce:

Mor til tre drenge
Sharon Stone har i øvrigt været gift to gange, og begge gange varede ægteskabet i seks år. I 1984 blev hun gift med filminstruktøren Michael Greenburg, og i 1998 giftede hun sig med journalisten Phil Bronsten. Før skilsmissen adopterede parret den 17-årige søn Roan. Som single igen adopterede Sharon Stone yderligere to drenge. Den 12-årige Laird, og den 11-årige Quinn. Og siden har hun nydt livet som alenemor.

 

 

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: