Sådan ser Longorias tykke tv-datter ud i dag

Madison De La Garza spillede rollen som Juanita Solis i ’Desperate Housewives’ i fire år

Madison De La Garza var både tyk, irriterende og konstant tvær, da hun spillede rollen som Eva Longorias tv-datter i den populære serie ’Desperate Housewives’.

Fra 2008 til 2012 havde hun rollen som den runde rolling Juanita Solis, der skilte sig bemærkelsesværdigt ud fra de syletynde skuespillere, som hun spillede sammen med i serien, der bød på mord, skilsmisser og masser af karikeret drama.

 

På de sociale medier blev kun kaldt grimme ting som ’fede ko’, men H.C. Andersen kunne ikke have skrevet historien om Madison De La Garza bedre. For den lille tykke pige har udviklet sig til at blive en køn ung kvinde på 13 år.

Se flere flotte billeder her.

Den tidligere barnestjerne ser især op til sin berømte storesøster, sangerinden Demi Lovato. Og den 20-årige ’Cool for the Summer’-sangerinde er sød til at tage sig af Madison.

- Mange siger, at de ville ønske, at Demi Lovato var deres søster, men de forstår ikke, hvor hårdt det er, at være knyttet til en person, der hele tiden er væk, fordi hun er på turné. Heldigvis er hun god til at give sig tid til mig. Vi sms’er hele tiden, og når hun er hjemme hygger vi os og spiser frozen yoghurt og ser tv, siger Madison De La Garza i et interview med magasinet Seventeen.