Såret af drone: Sanger i omfattende operation

Skaderne er værre end først antaget, efter en kameradrone fløj ind på scenen og efterlod et styrtblødende snitsår på Enrique Iglesias' hånd

Det endte helt galt for latino-crooneren Enrique Iglesias under en koncert i den mexicanske by Tijuana søndag.

Under sin optræden kom charmøren i kraftig karambolage med en kameradrone og fik fingrene så voldsomt i klemme, at det efterlod et blodigt snitsår i hånden på den 40-årige sanger.

INTL. MusikNYT TV: Popstjerne skadet af drone under koncert

Blodet styrtede fra hånden, og selv om den spanskfødte 'Hero'-sanger blev rådet til at stoppe showet, valgte han at færdiggøre koncerten, hvorefter han blev hastet til lufthavnen og fløjet til USA for straks at blive tilset af en specialist.

Oprindeligt lød meldingen, at Iglesias havde fået den hjælp, han havde brug for, men nu meddeler sangerens stab, at Iglesias' hånd er hårdere medtaget end først antaget.

Kompliceret brud
- Hans nylige operation varede længere end forventet, eftersom skaderne var lidt værre end først vurderet, oplyser holdet bag Iglesias på charmørens Facebook-profil og uddyber:

- Enrique fik et brud, der skulle ordnes med rekonstruktionskirurgi. Han vil bruge de kommende uger på at komme sig, men det forventes, at han kommer sig helt, lyder det.

Privat danner Enrique Iglesias par med den tidligere tennis-babe Anna Kournikova. (Foto: AP)
Privat danner Enrique Iglesias par med den tidligere tennis-babe Anna Kournikova. (Foto: AP)
 

Da ulykken skete, havde Iglesias et klart budskab til de 12.000 publikummer:

- Showet må gå videre, sagde sangeren fra scenen og tegnede et hjerte på sin hvide t-shirt med sit silende blod.

Iglesias er i øjeblikket på sin 'Sex and Love'-verdensturné, som forventes at fortsætte som planlagt med endnu en koncert i Mexico 3. juli.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

16 kommentarer
Vis kommentarer