Salma Hayek kom 'nøgen' på skadestuen

Skuespilleren var 'iført sit kostume' fra sin kommende film 'Drunk Parents'

Husarerne fik øjne på stilke, da Hollywoodstjernen Selma Hayek efter en ulykke på settet under indspilningen af sine kommende film, røg en tur på skadestuen.

Den mexikanske skønhed, Selma Hayek kan også vække opsigt med tøj på. Foto. AP
Den mexikanske skønhed, Selma Hayek kan også vække opsigt med tøj på. Foto. AP
 

Den 49-årige latina var nemlig i 'kost og mask', som det hedder - altså i sit kostume, og det var nærmest ikke-eksisterende.

Salma Hayek i vild slange-panik

Hayek havde slået sit hoved, og der var ikke tid til megen anstændiggørelse, før hun blev sendt af sted i ambulancen. Derfor var hun kun iført en t-shirt af en type, som giver et 'nøgenlook', så der var noget at se på for det vagthavende personale fredag aften.

Selv om hun vakte opsigt, tog stjernen det i stiv arm og hun havde da overskud til at lægge et foto på Instagram af sig selv og de to læger, der behandlede hende.

Salma Hayek kidnappet i Egypten

Hovedskaden var ikke alvorlig, og skuespilleren takkede de kompetente læger for den hastige indgriben og gode behandling.

- Uheldigvis var jeg rimeligt upassende påklædt, da jeg kom på skadestuen. Mit kostume var til en scene - ikke til offentlig udstillelse, så hverken det eller slaget i mit hoved bør skabe frygt for, at jeg er mere tosset, end jeg plejer at være, lyder det fra stjernen.