Samuel L. Jackson håner præsident Donald Trump med voldsomt bandeord

Den verdensberømte amerikanske skuespiller Samuel L. Jackson håner nu Trumps plan om at bevæbne skolelærere i USA for at forhindre skoleskyderier - de har før været i totterne på hinanden

Hollywood-skuespilleren Samuel L. Jackson er på film kendt for at være en barsk fyr, der er hurtig på aftrækkeren i diverse western- og gangsterfilm. Men han er skam også god til at skyde med skarpt, når det gælder skriftlige formuleringer.

Det beviste han i fredags, hvor han lagde et opslag ud på twitter, hvor han hånede den amerikanske præsident Donald Trump i forbindelse med hans plan om at bevæbne skolelærere for at forhindre skoleskyderier i USA.

På twitter skrev Jackson følgende:

- Er der ikke nogen, der har været i en skud-duel, der kan fortælle den Mutha F......, der aldrig selv har været i en skud-duel, omkring de store mangler og fejl, der er i hans plan om at bevæbne skolelærerne.

Opslaget fik 255.000 likes, blev delt 77.000 gange og har fået 8.000 kommentarer. Og det voldsomme bandeord midt i sætningen, som slynges ud mod Donald Trump er slang-ordet for det meget brugte amerikanske bandeord 'Mother Fucker'.

Flere medier har skrevet historien heriblandt Metro og Daily Mail.

Jacksons opslag kom som en reaktion på præsident Trumps eget twitter-opslag, der meldte ud, at bevæbnede skolelærere kunne fungere som en slags skræk og advarsel mod kommende skoleskydere.

Debatten omkring våben og våbenloven er benhård i USA netop nu, efter at den 19-årige Nikolas Cruz den 14. februar begik et voldsomt skoleskyderi, hvor han bevæbnet med en halvautomatisk riffel myrdede 17 elever med koldt blod.

Golf-krigen mellem Jackson og Trump
Det er i øvrigt ikke første gang, at Samuel L. Jackson og Donald Trump er røget i totterne på hinanden. I 2016 beskyldte Samuel L. Jackson Donald Trump for at snyde i golf, og han sagde, at Donald Trump havde sendt ham en overraskende regning i forbindelse med, at Jackson skulle have været med på en af hans kurser. Det skrev mediet CNN.

Donald Trump svarede således på sin twitter-profil:

- Jeg kender ikke Samuel L. Jackson. Efter min bedste overbevisning har jeg aldrig spillet golf med ham. Og jeg synes, at han laver alt for mange tv-reklamer. Kedelig. Jeg er ikke fan af ham.

 

 

 

 

 


 

161 kommentarer
Vis kommentarer