Sanger-babe: Nøgenhed er jo bare hud

Niyekee Heaton er sangerinde, men hun kan nu også så meget andet

Niyekee er også sangerinde. Privatfoto
Niyekee er også sangerinde. Privatfoto

- Jeg forstår ikke, hvorfor samfundet gør så stort et nummer ud af nøgenhed. Det er jo bare hud. Med mindre jeg ligefrem demonstrerer brugen af en dildo, eller har sex for øjnene af dig, så er jeg ikke seksuel. Det er bare mig, der ejer min egen krop og er stolt af det, siger 23-årige Niyekee Heaton.

Intl. kendte Jeg elsker mine plastik-babser

Inden folk ligefrem brækker tungen over at udtale hendes navn, skal det dog straks oplyses, at hun er født Nicolet Aleta Heaton i Geneva, Illinois, men kunstnernavnet bruger hun i forbindelse med sine to karrierer - en som sangerinde, en anden som meget populær model på de sociale medier - specielt YouTube og Instagram med over to millioner 'følgere', hvilket der ikke er noget sige til med de appetitlige billeder, hun har valgt at dele med fansene.

- Jeg laver ikke noget seksuelt på de billeder. Bare fordi, folk tror noget andet, er det ikke mit problem. Jeg tager ikke en kappe på for at få folk til at føle sig mere bekvemme med min nøgenhed. Jeg er altid så hot, tilføjer baben, der debuterede på plade i 2014 med en ep med den meget passende titel 'Bad Intentions'.

Se 'Bad Intentions' her

Hun skrev sin første sang som fem-årig og lærte sig selv at spille guitar som ni-årig.Der var ikke råd til professionel sang-træning i hjemmet, så hun hjalp sig selv ved at skråle med på en Diana Ross-cd med de største hits.

Intl. kendte Formel 1-arving giver baby bryst i privatfly

På det personlige plan er hun også inspireret af en ældre søster, Rachel, der døde som 21-årig, mens hun ventede på at få transplanteret en ny lever.

Men Niyekee Heaton lader ikke musikken stå alene.

Hendes anstrengelser foran kameraet giver i den grad også bonus.

Se video her

Hun er ikke bange for, at hendes vovede indsats på de sociale medier skal overstråle betydningen foran mikrofonen.

- Hvis jeg kan udnytte, hvad jeg har æstetisk, til at trække folk ind, hvorfor så ikke bruge det? Jeg tager ikke en rullekrave på for at tilfredsstille folks opfattelse af samfundets normer, lover hun.

Privatfoto
Privatfoto

Privatfoto
Privatfoto

Privatfoto
Privatfoto

Privatfoto
Privatfoto

Det skal hun ikke høre noget for.

Intl. kendte Badenymfens fede feriebilleder

110 kommentarer
Vis kommentarer