Sanger: Se min nye, unge kæreste

Latinosangeren Ricky Martin har endelig fundet kærligheden og kunne stolt vise kunstneren Jwan Yosef frem på den røde løber for første gang

Den 44-årige 'Livin' La Vida Loca'-sanger er forelsket til op over begge ører. (Foto: All Over Press)
Den 44-årige 'Livin' La Vida Loca'-sanger er forelsket til op over begge ører. (Foto: All Over Press)

De varmblodige sydlandske temperaturer steg, da latinoen Ricky Martin tog sin nye kæreste i hånden og stod offentligt frem som par for første gang på den røde løber i weekenden.

Den 44-årige 'Livin' La Vida Loca'-sanger kommer nemlig sammen med den 32-årige syriskfødte kunstner Jwan Yosef, og parret kunne ikke holde snitterne fra hinanden til amFAR Inspiration Gala i brasilianske São Paulo.

Intl. kendte Ricky Martin råsnavede fan - det fortryder han nok nu

Et billede siger som bekendt mere end tusind ord, og også på de sociale medier udtrykker parret deres store kærlighed til hinanden på en række parfotos, hvor de lader billederne tale for sig selv.

Iført matchende sorte suits poserer parret med hinanden i hænderne og et intenst blik i øjnene.

Og til dette billede, hvor Ricky Martin nyder en smuk solnedgang, skriver han på sin instagram: Solnedgang i himlen.(Foto: instagram) Intl. kendte Sanger nedsabler dødsrygte med sjovt foto

Ricky Martin sprang offentligt ud som homoseksuel i 2010, og i 2015 fortalte crooneren, hvor meget han længtes efter at finde den helt store kærlighed.

- For at være ærlig så elsker jeg at være i et forhold. Jeg elsker at være forelsket, sagde han åbenhjertigt i et interview med mediet Pride Source ifølge magasinet People.

Ricky Martin (billedet) er glad for at Ian Thorpe er sprunget ud. (Foto: AP/Charles Sykes). Intl. kendte Latinostjerne roser homosvømmer

Ricky Martin, der kommer fra Puerto Rico og er født med det borgerlige navn Enrique Martín Morales, er far til tvillingdrengene Matteo og Valentino, som blev født af en surrogatmor i 2008.

Her kan du se Ricky Martin afsløre sin voksfigur på Madame Tussauds i Las Vegas i 2014. (Video: Splash)

17 kommentarer
Vis kommentarer