Sangerinde bryder grædende sammen på Instagram

Den svenske sangerinde og realitystjerne Peg Parnevik føler sig ensom og stresset på grund af coronakrisen

Den 24-årige sangerinde Peg Parnevik optræder her i Stockholm. Hun bor selv i staten Florida i USA. Foto: Ritzau Scanpix.
Den 24-årige sangerinde Peg Parnevik optræder her i Stockholm. Hun bor selv i staten Florida i USA. Foto: Ritzau Scanpix.

Den svensk-amerikanske sangerinde og realitystjerne Peg Parnevik lagde i går et billede ud på Instagram, hvor hun bryder grædende sammen.

Hun fortæller selv, at billedet er taget to dage forinden i hendes hjem i byen Jupiter i den amerikanske stat Florida midt under den stressende coronakrise i USA.

Det skriver flere medier heriblandt den svenske avis Expressen.

Til billedet på Instagram skriver Peg Parnevik blandt andet:

'Det er helt okay at være ked af det. Det er okay at føle sig fortabt, deprimeret og nervøs. Det virkelig liv er ikke det, som du ser her. Det er bare en lille filtreret version'.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den 24-årige Peg Parnevik understreger i sit opslag, at hun ikke har lagt billedet ud, fordi hun ønsker at folk skal synes, at det er synd for hende.

Hun ved, at hun i denne verden netop nu er priviligeret, mens andre folk dør og risikerer deres liv. Andre arbejder rigtig mange timer, og nogen har slet ikke mad på bordet.

'Men den dag brød jeg bare helt sammen. Jeg ved, at der er stor risiko for, at jeg måske ikke har et job længere. Måske kan jeg og mine kolleger og venner ikke længere lave så meget musik længere. Eller måske slet ikke. Jeg ved heller ikke, hvornår jeg kan se min familie og mine nære venner. Jeg føler mig ensom, stresset og bange'.

Det var i øvrigt skuespilleren Josh Gad, der inspirerede Parnevik til at offentliggøre billedet, hvor hun græder. Josh Gad lagde nemlig et billede ud for tre uger siden på Twitter, hvor han grædende fortæller om coronakrisen: