Sangerinde forfulgt af stalker

Lily Allen har fået vendt op og ned på sit liv efter syv år med en stalker i hælene

Lily Allen fik ubehageligt besøg i soveværelset. (Foto: Polaris Images)
Lily Allen fik ubehageligt besøg i soveværelset. (Foto: Polaris Images)

Den britiske sangerinde Lily Allen siger, at hun praktisk taget lever som en eneboer efter at have været stalket af en mand, Alex Gray, i syv år.

Samtidig retter hun en sønderlemmende kritik af politiet, som hun mener, ikke har taget hendes talrige anmeldelser alvorligt.

- Jeg er heldig, at jeg har haft pengene og motivationen til at gøre noget ved det selv. Men jeg ønsker svar fra politiet. Hvis det behandler mig sådan, hvordan f..... behandler det så alle andre, siger hun til The Observer.

Problemet startede på twitter i 2009, hvor Alex Gray påstod, at det var ham, der havde skrevet sangen 'The Fear' til hende.

Lily Allen talte ikke med sine forældre om sex, så hendes viden om emnet stammede fra film. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Lily Allen nød ikke sex

Lily Allen kritiserer politiet. (Polaris Images)
Lily Allen kritiserer politiet. (Polaris Images)
 

Senere sendte han grove breve og forsøgte at komme i kontakt med hende til koncerter.

Sagen udviklede sig dog til det værre, da han i oktober sidste år brød ind i hendes hjem, da Lily Allen havde glemt at låse bagdøren.

Brød frådende ind
- Jeg havde alle mulige skodder og låse på døren, men jeg havde lavet mad og brændt en pande på, så jeg havde åbnet bagdøren for at lufte ud. Jeg lukkede døren, men glemte at låse den, da jeg gik i seng.

- Senere på aftenen sad jeg oppe i sengen og kunne se håndtaget dreje rundt, og denne mand, som jeg ikke vidste, hvem var, kom frådende ind, rev sengetæppet af og kaldte mig en 'fucking bitch', mens han skreg om, hvor hans far er.

(foto: All Over) Intl. kendte TV: Fræk Taylor Swift luftede trussen

Lily Allen giver den  hele armen, mens hun topløs synger med på et rapnummer.(Foto: All Over Press) Intl. kendte Lily Allen danser topløs

- For mig var det for meget af et sammentræf, at den eneste aften, jeg ikke havde låst døren, brød denne mand ind. Jeg er sikker på, at han må have tilbragt meget tid i haven og luret, siger Lily Allen, der også tror, manden var bevæbnet med en kniv.

Dom til maj
Politiet anholdt senere Alex Gray, og han blev dømt skyldig i tyveri og chikane tidligere på måneden. Han få sin dom til maj.

Men for Lily Allen har oplevelsen haft stor indflydelse på hendes liv.

- Jeg er praktisk taget en eneboer nu. Ikke for at overdramatisere, hvad der er sket, og noget af frygten er måske ubegrundet. Jeg ved, han er i fængsel, men hører jeg bare den mindste, uventede lyd, starter det forfra. Jeg ser hans ansigt i folk på gaden, jeg måtte fraflytte den lejlighed, jeg elskede, og flytte nærmere til en hovedgade, hvor der er mere overvågning.

15 kommentarer
Vis kommentarer