Sangerinde provokerer Instagram med nøgen-foto

Den britiske sangerinde Lily Allen optræder nu igen halvnøgen på Instagram - se billedet 

Den britiske sangerinde Lily Allen har tidligere gjort grin med, at hun var på en mission, hvor det handlede om at blive bandlyst fra det sociale medie Instagram. Det skete i forbindelse med, at hun sidste år delte en video, hvor hun optrådte topløs.

Tidligere i dag gik hun lidt i samme spor og lagde et billede ud, hvor hun poserer halvnøgen. Til billedet skrev Lily Allen til sine 1,2 millioner følgere:

'Jeg har brug for bekræftelse'.

Billedet er dog nok ikke så provokerende, at hun vil  blive bandlyst fra Instagram. Den 34-årige sangerinde, der er iført et håndklæde på hovedet, dækker nemlig sin nøgenhed delvist med sine to hænder.

Flere af Lily Allens følgere roste sangerinden for hendes flotte krop, mens andre fans mere lagde mærke til, at Lily Allen havde en diamantring på sin ene finger.

Det skriver flere medier heriblandt Metro og Daily Mail

Den 34-årige sangerinde har siden september måned dated med den amerikanske skuespiller David Harbour. Netop nu er parret i corona-karantæne i Lily Allens hjem i London sammen med sangerindens to døtre, som hun har fået sammen med sin eksmand Sam Cooper.

Der har tidligere været spekulationer omkring en eventuel forlovelse mellem Lily Allen og David Harbour, siden hun første gang blev set med diamantringen i november måned sidste år.

Lily blev separeret fra sin tidligere ægtemand, Sam Cooper i 2015 efter fem års ægteskab. Parret blev endelig  skilt i 2018. De deler forældremyndigheden over deres to døtre, syvårige Ethel og seksårige Marnie.

Herunder har Lily Allen lagt et billede ud på Instagram af sig selv sammen med sin amerikanske kæreste David Harbour.