Sangerinde retter kontroversiel udtalelse

Kelly Clarkson vil beskrive sig selv som feminist på trods af udtalelser for to år siden

Kelly Clarkson synger her ved Super Bowl og er en meget selvstændig dame. Foto: AP
Kelly Clarkson synger her ved Super Bowl og er en meget selvstændig dame. Foto: AP

Nogle gange kan ordene flyve ud af munden på én, og det skete også for den amerikanske popsangerinde Kelly Clarkson, da hun i et interview med Time Magazine kom til at sige, at hun ikke ville beskrive sig selv som feminist.

- Jeg elsker, at der er nogen, der tager sig af mig, og jeg har en mand, som er en leder. Jeg er ikke feminist på den måde, sagde Kelly Clarkson for to år siden til Time Magazine.

Udtalelserne fik kritikken til at hagle ned over den amerikanske sangfugl, som nu tager til genmæle og forklarer, at hun følte sig misforstået. Det skriver The Huffington Post.

Sangerinde: Glæder mig til blive fed

- Jeg sagde, at i det seneste årti har jeg følt, at folk associerer ordet 'feminist' med 'strigle' og 'mande-hader'. Og jeg er bestemt ikke den pige. Det var, hvad jeg mente, siger sangerinden i et interview med Huffington Post og fortsætter:

- Naturligvis tror jeg på lige rettigheder til kvinder. Jeg er ikke idiot. Jeg er en kvinde. Jeg tror på lige rettigheder over hele linjen, slår sangerinden fast.

Kelly Clarkson blev hele USA's musikalske yndling, da hun vandt den første sæson af 'American Idol' og efterfølgende fik stor succes.