Sangsild: Jeg kæmper med min depression

Den amerikanske sangerinde Kesha løfter nu sløret for, at hun i længere tid har kæmpet med både en depression og en spiseforstyrrelse

Da den amerikanske sangerinde Kesha i 2010 udgav den populære sang 'Tik Tok', herskede der tilsyneladende ro og idyl hjemme hos den unge sangerinde.

Virkelighedens verden var dog en anden for den nu 29-årige sangerinde, der går under kunstnernavnet Kesha.

På sin Instagram-profil løfter Kesha nemlig sløret for, at hun i længere tid har kæmpet med psykiske problemer.

En uovervindelig kamp
- Jeg har i et stykke tid kæmpet med både en spiseforstyrrelse og en depression. Min karriere er på nuværende tidspunkt et mærkeligt sted, og nogle dage føles det som om, at jeg kæmper en uovervindelig kamp, skriver Kesha på sin Instagram.

'True Colors'-sangerinden nægter dog at lade sig slå ud af sine udfordringer, og hun uddyber på sin Instagram-profil, at hun nu har besluttet sig for at få sit liv tilbage på sporet.

Det er ikke første gang, at Kesha afslører personlige sandheder for offentligheden.

Sangerinden Kesha vil hellere ødelægge sin karriere end lyve, siger hun. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Sanger: Jeg skulle lyve om voldtægt

I 2014 kom det frem, at Kesha havde indgivet en retssag mod sin tidligere producer Dr. Luke, da hun hævder, at han blandt andet har begået seksuelle overgreb på hende.

Retssagen var også årsag til, at sangerinden ville løsrives fra sin kontrakt med musikselskabet Sony. Tidligere i år afslog retten i New York dog, at Kesha kunne blive fri fra sin kontrakt.

Se Keshas Instagram-billede her:

10 kommentarer
Vis kommentarer