Sangstjerne: Er kun okay takket være kæresten

Adele fortæller om sin familie, der er ankeret i hendes stormfulde liv

Den britiske sangerinde danner par med den 14 år ældre Simon Konecki. (Foto: AP)
Den britiske sangerinde danner par med den 14 år ældre Simon Konecki. (Foto: AP)

Den britiske superstjerne Adeles privatliv står i stærk kontrast til hendes højt profilerede karriere som musiker. Sangerinden, der skrev og sang titelmelodien til 'Skyfall', har nemlig gjort en dyd ud af at holde sit privatliv for sig selv, men hun fortæller nu, hvordan kæresten, Simon Konecki, giver hende tryghed.

Adele dropper musiktjenester

- Det at være i et så fantastisk forhold med en, der er der for mig, som er så loyal og som er en del af min kerne nu, det har fået mig til at skrive, om alt jeg har gjort, fordi jeg har hans kærlighed, fortæller Adele til 60 Minutes ifølge People Magazine.

Den 27-årige Adele og 41-årige Simon Konecki har dannet par siden 2011, og de har sønnen Angelo sammen. Og ifølge den tidobbelte Grammy-vinder er det hendes lille familie, der holder hende oven vande.

Adele mobbes for oldgammel mobil

- Jeg ved godt, at det kommer til at lyde som om, at jeg er ved at skrive en Hollywood-film, men det er kun på grund af ham og vores søn, at jeg har det ok.

Den ultimative test for det forelskede par var dog, om Konecki kunne lide Adeles nyeste album. Ifølge sangerinden er hendes musik nemlig slet ikke hans kop te, men måske gør kærlighed ikke bare blind, men også døv, for i hvert fald var han vild med hendes seneste skive, '25'.

Adele er tilbage: Så har vi balladen

- Han holder mere af mig end af noget andet, men han er ikke så glad for den slags musik, jeg laver, og alligevel elskede han det (albummet '25', red.), fortæller hun.

Efter tre års pause: Adele er tilbage