Sangstjerne viser sin nyfødte søn frem: Det skal han hedde

Sangerinden Kelly Clarkson har på Twitter delt billeder af sin nyfødte søn, der allerede har fået navn

Kelly Clarkson kan nu kalde sig mor til to.  (Foto: All Over)
Kelly Clarkson kan nu kalde sig mor til to. (Foto: All Over)

Der er babylykke og vuggeviser for tiden hjemme hos den amerikanske pop- og rocksangerinde Kelly Clarkson, som for lidt over en uge siden blev mor til sit andet barn.

Men allerede nu deler den 34-årige sangerinde de første billeder af sin lille, nye søn. Det skriver E! Online.

- Mød Remy, vores nyeste tilføjelse til familien, skriver sangerinden på Twitter til et billede af den lille fyr, der bliver holdt af sin far.

Moderen overlevede ikke fødslen (Foto: Privat) Samfund Det skulle være den lykkeligste dag i deres liv: Nu er far og datter alene

Kelly Clarkson, der står bag hits som 'Since U Been Gone' og 'Behind These Hazel Eyes', har i forvejen en datter sammen med ægtemanden, Brandon Blackstock, der arbejder som manager.

Den tidligere American Idol-vinder har kun stor ros til overs for sin mands evner som far.

I et nyligt interview med tv-værten Ryan Seacrest fortale Kelly Clarkson, at hendes mand på alle måder lever op til rollen som den perfekte far.

Chrissy Teigen og John Legend ville hellere have en pige frem for en dreng. (Foto: Planet Photos) Intl. kendte Stjernepar forældre: Bestilte designerbaby

- At se min mands kærlighed til hans datter hele tiden ... Du ved, han går til hendes arrangementer og er der bare og er nærværende, det er hårdt at se, men også smukt at være vidne til, fortalte sangerinden blandt andet i interviewet ifølge E! Online.

Billedet her er et modelfoto, og det har således ikke noget direkte at gøre med den forunderlige tvillingefødsel i USA (Foto: Colourbox) Samfund Tvillinger født med fem ugers mellemrum

6 kommentarer
Vis kommentarer