Scarlett forsvarer gramse-Travolta

Skuespilleren og dansemusen John Travolta ragede på forskellige kendiskvinder til Oscaruddelingen, men det var både aftalt og hyggeligt

John Travolta ankom sammen med sin kone, Kelly Preston, til Oscaruddelingen. (Video: Splash)
Følg Internationale kendte

Smukke kvinder stylet til filmverdens fineste aften kan få mange hoveder til at dreje af led, og det gælder også John Travolta, der vakte opsigt med sine meget fysiske hilsner til yndige Hollywood-skuespillerinder.

Gak, Gaga og galla på den røde løber

Den 61-årige 'Pulp Fiction'-stjerne hilste på sin kollega fra 2004-filmen 'A Love Song for Bobby Long', skuespillerinden Scarlett Johansson, med kindkys og en kærlig arm placeret om hendes talje.

Fotografer fangede et billede af gestussen, og her ser Johansson meget skeptisk ud, mens dansekongen fra 'Saturday Night Fever' så meget opslugt ud.

Sødt billede
- Billedet, der cirkulerer, er et uheldigt stillbillede fra mødet, som var meget sødt og helt velkommen. Billedet afspejler ikke, hvad der gik forud og skete efterfølgende, siger den 30-årige skuespillerinde til nyhedsbureauet AP og understreger:

- Det er intet mærkeligt, uhyggeligt eller upassende ved John Travolta. Jeg har ikke set ham i nogle år, og det er altid en fornøjelse at hilse på ham, siger hun.

'Grease'-ikonet gjorde sig ved sidste års Oscar-uddeling uheldigt bemærket ved at udtale skuespiller- og sangerinden Idina Menzels navn besynderligt forkert, og ved årets uddeling blev han kaldt på scenen for at præsentere hende igen. Her gentog han joken, Menzel kom på scenen, og her rørte Travolta meget ved hendes ansigt og hage, da han hilste på hende.

John Travolta havde svært ved at holde fingrene for sig selv. (Foto: All Over Press)
John Travolta havde svært ved at holde fingrene for sig selv. (Foto: All Over Press)
 

Det affødte også en del snak om hans bizarre tilnærmelser, men ansigts-gramset var aftalt og indstuderet, fortæller Travolta til magasinet Vanity Fair:

- Jeg elskede det. Det fuldendte cirklen. Og jeg elskede det, for det betyder, at jeg kommer tilbage til næste års Oscar, joker han.

Privat er Travolta gift med skuespillerinden Kelly Preston, som han har børnene Ella, Benjamin og den afdøde søn Jett med.

Travolta bryder tavshed om homo-rygter

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time