Schwarzenegger efter hjerteoperation: I'm back

Hollywoodstjernen Schwarzenegger er ved godt mod, efter han fik udskiftet en hjerteklap fredag

Arkivfoto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix
Arkivfoto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Action-filmstjernen og den tidligere guvernør i Californien, Arnold Schwarzenegger, er i stabil tilstand, efter han fredag gennemgik en hjerteoperation.

Arnold Schwarzenegger til COP15. (Foto: Jacob Ehrbahn) Samfund Medie: Arnold Schwarzenegger akut opereret i hjertet

Det meddeler en talsmand for Schwarzenegger.

- Hans første ord var faktisk 'I'm back' (jeg er tilbage, red.), så han er ved godt mod, siger talsmanden med henvisning til en berømt replik fra Schwarzenegger-filmen 'Terminator' fra 1984.

Den 70-årige filmstjerne blev fredag indlagt på et hospital i Los Angeles for at få udskiftet en hjerteklap, som han fik indopereret for omkring 20 år siden på grund af en medfødt hjertefejl.

Schwarzenegger, der har spillet med i over et halvt hundrede film, blev en af Hollywoods store stjerner efter at have haft hovedroller i film som 'Terminator' og 'Total Recall'.

I 2003 gik han ind i politik og blev valgt til guvernør i Californien for Det Republikanske Parti. Han sad på posten i to perioder frem til 2011.

På det seneste har han kritiseret præsident Donald Trump på en række punkter, særligt på klimaområdet, hvor Schwarzenegger er betydeligt grønnere end sin partifælle i Det Hvide Hus.

55 kommentarer
Vis kommentarer