Scorede førsteplads på Katy Perrys sex-liste: Her er hans reaktion

For nylig afslørede Katy Perry, at John Mayer var den bedste sexpartner af hendes ekskærester, men det tager Mayer meget køligt

Mayer på plads i Boxen i Herning. Foto: Per Lange
Mayer på plads i Boxen i Herning. Foto: Per Lange
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

I forbindelse med Katy Perrys udgivelse af albummet 'Witness' befandt hun sig fire dage i et hus, hvor alt blev streamet live til hendes mange fans - 'Witness World Wide stream' hed projektet.

I løbet af de fire dage var der inviteret gæster ind i huset, og en af de gæster var James Corden, der har stor succes som talkshowvært i USA. De to spillede en god omgang 'sandhed eller konsekvens,' hvor Corden fik lov til at stille spørgsmål til sangstjernen.

Her fik han hende til at svare på, hvem af hendes ekskærester Diplo, Orlando Bloom og John Mayer, der var bedst i sengen.

Katy Perrys seneste partner var Orlando Bloom. Foto: Jordan Strauss/AP
Katy Perrys seneste partner var Orlando Bloom. Foto: Jordan Strauss/AP

Og selvom James Corden måtte anstrenge sig for at få det ud af popstjernen, stod det klart, at Mayer fik førstepladsen med Orlando Bloom i hælene og DJ'en Diplo som nummer tre.

Har luret spillet
John Mayer har selv en liste af prominente ekskæreste, der udover Perry tæller kvinder som Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson og Jennifer Aniston - herudover har der været mere løse forhold med Taylor Swift og Kim Kardashian.

Det er måske derfor, der skal mere end et par komplimenterende bemærkninger fra Katy Perry til at charmere sangeren. I hvert fald har Rolling Stones forholdt ham ekskærestens rangering, der ikke gør specielt stort indtryk på den romantiske sanger.

- Jeg har ikke et godt svar til dig. Jeg har luret det her spil. Jeg betaler en meget lille pris for at være kendt nu. Jeg får lov til at spille den musik, der rører mig mest. Jeg har den bedste tid i mit liv lige nu. Jeg er 39 - jeg husker, da jeg var 32. Det vil jeg ikke prøve igen, forklarede han.

Katy Perry er 32 år gammel, så måske det er hendes alder, han hentyder til.

De to dannede par fra fra 2012 til 2014.

Katy Perry: Orlando spurgte om jeg også ville være nøgen

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+