Se Ariana Grandes dobbeltgænger: Folk taber kæben

Den kun 15-årige pige ligner Ariana Grande på en prik - se billeder nede i artiklen 

Tilbage i februar lå 25-årige Ariana Grande både nummer et, to og tre på den legendariske amerikanske singleliste Hot 100. Video: Billboard
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

De fleste store stjerner i verden har et eller andet sted en dobbeltgænger. Men når det gælder verdensstjernen Ariana Grande viser det sig, at hendes mest vellignende dobbeltgænger tilsyneladende er den kun 15-årige amerikanske pige Paige Niemann, der i løbet af ganske få dage er blevet et hot navn på det sociale medie TIkTok samt på Instagram. Og populariteten skyldes selvfølgelig, at hun ligner Ariana Grande på en prik.

Det skriver flere medier heriblandt Teen Vogue  og Cosmopolitan  

Det er ikke mere end fire dage siden, at Paige Niemann lagde nedenstående billede ud på sin Instagram. Og her blev hun rost for, at det var svært at se forskel på Paige og Ariana.

Paige Niemann sminker sig selvfølgelig som sit forbillede og forsøger at være iklædt den samme slags tøj. Hendes mest virale hit ind til videre er en video på TikTok, hvor Paige laver en kærlig parodi på Ariana Grandes rolle som Cat i Nickelodeon-serien 'Victorius'. Videoen blev også lagt ud på en Ariana Grande-fanside på Twitter. Til opslaget skriver en fan følgende:

'Jeg ved bare, at Ariana nu er skræmt'.

Hvad der dog kom bag på alle var, at Ariana Grande personligt gik ind og kommenterede videoen. Verdensstjernen skrev således:

'Jeg undrer mig bare over, at hun bruger Cat-stemmen/dialogen. Jeg er sikker på, at hun er det sødeste væsen i verden. Men det er altså lidt bizart, når man ser folk blande de to verdener.'

En lidt kryptisk melding fra Ariana, der angiveligt mener, at hun synes, at det er mærkeligt, at Paige går helt tilbage til hendes tid som Disney-skuespiller i stedet for at koncentrere sig om hendes nuværende profession som sanger og musiker.

 

 

16. november lagde Paige også nedenstående billede ud på Instagram, hvor hun igen ligner Ariana på en prik. Til billedet skrev Paige:

'Fortæl mig, hvor godt det er, at der er brug for dig.'

 

Her er den rigtige Ariana Grande. Foto: AP
Her er den rigtige Ariana Grande. Foto: AP
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+