Se billederne: Bieber tatoveret i ansigtet

Skandalesangeren har fået et lille kors tatoveret under øjet. Det symboliserer hans tro på Jesus

Det var under sit besøg i New York, Justin Bieber fik sin nye tatovering. Her ryger popstjernen en cigaret efter et restaurantbesøg lørdag aften i den amerikanske storby og hilser på fans. (Video: Splash)

Justin Bieber har efterhånden lige så mange tatoveringer, som han har lavet skandaler og knust pigehjerter, og nu har den 22-årige sanger fået tilføjet endnu mere blæk til samlingen.

Stjernen har fået lavet et kors under sit højre øjne, bekræfter sangerens tatovør, Jonathan 'JonBoy' Valena, over for E! News, efter han har delt et billede af værket på Instagram.

- Ja, jeg har lavet en tatovering af et lille kors ved Justins øje, fortæller 'JonBoy' til mediet og fortsætter:

- Tatoveringen symboliserer Biebers tro på Jesus og hans rejse for at finde meningen med Gud, forklarer tatovøren videre.

I Stockholm afslørede Justin yderligere to nye tatoveringer, en tiger og en engel. Den danske tatovering, fisken Koi-karpe er nederst på armen.(Foto: Polfoto) Intl. kendte Se Justins Biebers danske tatovering

'JonBoy' postede lørdag aften et billede af ham, en ven og Bieber, der flasher tatoveringen og tilføjede teksten 'tro', og også Bieber selv viser tatoveringen frem på sin officielle Instagram-profil.

I øjeblikket turnerer den canadiske sanger Nordamerika rundt, og det var under et besøg i New York, at han fik tatoveringen.

Foruden det nye kors under øjet har han også et kors tatoveret på brystet, englevinger i nakken, navnet Yeshua, som betyder Jesus på hebraisk, tatoveret på ribbenene og et billede af Jesus på læggen.

Se tatovørens billede af Bieber her:

Og se sangerens eget billede af værket her: