Se billederne: Kendt plussizemodel pryder ikonisk forside

For første gang nogensinde viser forsiden på det velkendte Sports Illustrated Swimsut Issue en plussize-model.

Se billederne: Kendt plussizemodel pryder ikonisk forside

Her er Ashley Graham i en reklamekampagne for badetøj til kvinder med former (video: swimsuitsforall.com)

Det er en jublende og lykkelig Ashley Graham, der som den første plussize-model nogensinde indtager forsiden på Sports Illustrateds årlige og ikoniske badetøjsmagasin.

Det skriver People Magazine.

Den amerikanske model, der bruger størrelse 46 i tøj, kunne også sidste år ses i en reklame i bladet, men at se sig selv på forsiden er noget helt særligt, understreger hun.

- Jeg troede, at Sports Illustrated tog en chance ved at sætte en pige på min størrelse i bladet. Men at putte mig på forsiden - de nedbryder ikke kun barrierer, de er standarden nu. Dette er mere end episk, siger en jublende Ashley Graham til People Magazine.

Den amerikanske model dedikerer sin forside til alle de kvinder, som aldrig har følt sig smukke nok.

- Piger som er usikre på deres krop, piger som føler sig tykke, piger som har appelsinhud, piger som har strækmærker på deres krop - det er alle de ting, jeg havde som barn, og jeg havde aldrig en kvinde som mig at se op til, da jeg voksede op.

Se billederne: Kendt plussizemodel pryder ikonisk forside

Her bliver forsidepigerne afsløret (Video: AP)

- Jeg havde min mor, og det er en ting, men at have en, som har appelsinhud, som har ting, der dingler, som har rygfedt og som taler om, hvordan man kan overkomme det og ikke lade samfundet få dig ned med nakken over det. Det er ægte, lyder det fra modellen.

Som noget helt særligt har Sports Illustrated i år valgt at lave tre forskellige forsider til bladet. Så ud over plussize-model Ashley Graham bliver forsiden i år også prydet af UFC-kæmperen Ronda Rousey og modellen Hailey Clauson.