Se billederne: Verdenskendte søstre indtog Legoland

Tv-personlighederne Kendall og Kylie Jenner, der er søstre til Kardashian-klanen, muntrede sig i den danske forlystelsespark i Californien

Søstrene Jenner er helt vilde med Lego.(Foto: AP)
Søstrene Jenner er helt vilde med Lego.(Foto: AP)

Der var gang i Lego-klodserne, da Kylie og Kendall Jenner besøgte forlystelsesparken med de danske klodser i Californien mandag.

Det hvide hus bygget i i lego
Den 18-årige tv-personlighed og 20-årige topmodel havde taget en kæmpe venneflok med til Legoland, og her boltrede de celebre søstre sig i rutsjebanerne, med at kigge på Det Hvide Hus bygget af Lego-klodser samt suse rundt og se stedets mange features.

Pigerne lejede en skolebus til at køre dem derud, og tirsdag delte de selvfølgelig billeder fra besøget på deres respektive Instagram-profiler.

På billederne sidder de blandt andet og nørkler med at samle små figurer, mens de på et gruppefoto fortæller, hvor god deres dag har været i den danske forlystelsespark.

Kører reality-tv på 12. sæson
- Havde det sjovt i dag i Legoland, jubler Kylie Jenner blandt andet til et af billederne fra besøget.

Kendall og Kylie Jenner har samme mor som de hypede tv-personligheder Kim, Khloé og Kourtney Kardashian, mens deres far er OL-guldvinderen Caitlyn Jenner, der gennem 65 år levede som manden Bruce Jenner.

Alle fem celebre søstre medvirker i familiens uhyre populære realityshow 'Keeping Up with the Kardashians', som kører på 12. sæson.

16 kommentarer
Vis kommentarer