Se billedet: Så meget ligner Schwarzeneggers uægte søn sin far

Æblet falder ikke langt fra stammen. Arnold Schwarzeneggers søn er som snydt ud af næsen på muskelbundet

Arnold Schwarzenegger er far til fem børn. (Foto: AP)
Arnold Schwarzenegger er far til fem børn. (Foto: AP)

Det var noget af et drama, da det for fem år siden kom frem, at Arnold Schwarzeneggers husholderske havde mere end vasket hans skjorter og støvsuget hans hjem.

Mildred Baena og skuespilleren havde haft et særdeles frugtbart forhold, der var kommet en søn ud af.

Her er Schwarzeneggers elskerinde og deres fælles søn. (Foto: All Over) Intl. kendte Her er Schwarzeneggers anden familie

Afsløringen af Joseph Baena eksistens fik store konsekvenser for muskelbundet, der havde været gift med Maria Shriver i 25 år, da skandalen begyndte at rulle.

Hun pakkede sit hapengut og skred fra Schwarzenegger, der nok havde fået et barn - af den uægte slags - men samtidig mistede sin familie. Shriver og den nu 68-årige skuespiller fik fire børn sammen.

Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver var gift i 25 år og skal nu dele formuen på 400 millioner dollar. (Foto: AP). Intl. kendte Så er det helt slut: Shriver har begæret skilsmisse

At Joseph er sin fars dreng er ikke svært at se! Den 18-årige knægt er som snydt ud af næsen på eksguvernøren. Og muskuløs som bare pokker.

De nyeste billeder af Joseph Baena er taget i Malibu, hvor han er ude at handle i afslappet surfertøj.

Hans store veltrænede overkrop, lange halvkrøllede hår og det karakteristiske kæbeparti gør det ikke svært at se lighederne med en ung Schwarzenegger.

Lige meget for hurtigt han spurter, kan Arnold ikke løbe fra, at han er far til Joseph. (Foto: Bulls og All Over Press)
Lige meget for hurtigt han spurter, kan Arnold ikke løbe fra, at han er far til Joseph. (Foto: Bulls og All Over Press)

Der gik flere år fra den østrigskfødte skuespiller og tidligere guvernør indrømmede, at han var far til Joseph, til Arnold Schwarzenegger begyndte at tale offentligt om hans søn.

I selvbiografien ’Total Recall’ beskriver han selv, hvordan han under en gang parterapi med Maria Shriver blev konfronteret med fortidens eskapader.

Arnold Schwarzenegger, 65, udgiver selvbiografien Total Recall, der omhandler hans utrolige liv og karriere. (Foto: AP) Intl. kendte Schwarzenegger: Jeg gjorde stuepigen gravid i gæstehuset

- I samme øjeblik, som jeg satte mig ned i sofaen, kiggede psykologen på mig og sagde: ’Maria er her i dag for at spørge dig om et barn - om du har fået barn med din stuepige?’

- Jeg svarede, at det var sandt, skriver Schwarzenegger, der kastede sig ud i et desperat forsøg på at redde ægteskabet.

- Jeg fortalte hende, at det var min store, dumme fejl, at hun var en perfekt kone, og at jeg stadig elskede hende, skriver han i bogen.

Mildred Baena med sønnen Joseph. Han var 14 år, da han sammen med resten af verden fandt ud af, at hans far var den berømte Arnold Schwarzenegger. (Foto: All Over) Intl. kendte Terminator: Jeg betalte ikke hushjælpen for at holde kæft

'Terminator'-stjernen har siden beskrevet sin uægte søn som en god dreng.

- Han er fantastisk og han forstår fuldt ud situationen. Det hele er faldet på plads nu. Men det er en hård situation for ham. Det var en hård situation for mine børn og meget hård for min familie, har Schwarzenegger tidligere sagt i et interview med radioværten Howard Stern.

Joseph Baena er i dag 18 år. (Foto: INF Photo)
Joseph Baena er i dag 18 år. (Foto: INF Photo)
 

120 kommentarer
Vis kommentarer