Se Bowie foto-angribe Kate Moss

Stor foto-udstilling i London med billeder udlånt fra 85 af verdens førende gallerier

David Bowie malet med lynet i ansigtet på en husmur i Polen. Billedet er dog ikke med i udstillingen. (AP Photo)
David Bowie malet med lynet i ansigtet på en husmur i Polen. Billedet er dog ikke med i udstillingen. (AP Photo)

Verden fik et chok, da meddelelsen kom om David Bowies død den 10. januar.

Men på en udstilling i Sommerset House London, med fotografier fra 85 af verdens førende gallerier, kan man se Bowie afbildet på knæ over en liggende Kate Moss med et skudklar fotoapparat i hånden.

David Bowie ses her sammen med konen, modellen Iman, tilbage i 2005. (Foto: AP). INTL. MusikNYT Bowies testamente afslører: Sådan skal formuen fordeles

Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad der vil ske med Bowies musikalske testamente. (Foto: All Over) INTL. MusikNYT Bowie er stadig MANGE penge værd

Billedet, udlånt fra Camera Work Gallery i Berlin, er inspireret af kult-filmen fra 60'erne, 'Blow Up', om en fotograf, der uafvidende bliver involveret i en drabssag efter tilfældigt at have fotograferet forbrydelsen.

Bowie-lyn i ansigtet
Kate Moss medvirker også på et billede, hvor det malede lyn i ansigtet klart er inspireret af coveret på Bowies 'Aladdin Sane'-album.

Hun optræder også som ung i trusser klemt op ad en nøgen Carla Bruni, der efter at have været kæreste med både Mick Jagger og Eric Clapton siden blev fransk førstedame efter at have giftet sig med den fhv. præsident Sarkozy.

Se disse og flere andre billeder her

5 kommentarer
Vis kommentarer