Se datter i den berømte mors T-shirt 20 år efter

Heather Locklear kendt fra tv-serien 'Melrose Place' har en 22-årig datter, der ligner hende ganske meget

Heather Locklear ses her i sin Bon Jovi-T-shirt i 2000. Se hendes 22-årige datter i samme T-shirt 20 år senere nede i artiklen. Foto: Getty Images
Heather Locklear ses her i sin Bon Jovi-T-shirt i 2000. Se hendes 22-årige datter i samme T-shirt 20 år senere nede i artiklen. Foto: Getty Images

Den i dag 58-årige skuespiller Heather Locklear, der især er kendt for sin rolle i tv-serien 'Melrose Place', var - også på højdepunktet af sin karriere - et mode-ikon i hele verden.

I 2000, mens Heather Locklear var kæreste med Bon Jovi-guitaristen Richie Sambora, poserede den berømte skuespiller i en Bon Jovi-T-shirt med teksten 'Bon Jovi Forever'. Det skete under en pressetur for tv-selskabet ABC.

Her nu 20 år efter har Heather Locklears 22-årige datter, Ava Sambora, 'stjålet' den legendariske T-shirt fra sin mors garderobeskab. Og nu poserer hun på Instagram i den selvsamme T-shirt. I opslaget kan man også trykke på pilen på billedet og se Heather Locklear i samme T-shirt 20 år tidligere.

Til billedet skriver Ava:

'Jeg har fået den af mor (eller mere bogstaveligt tog jeg den fra min mors garderobe).'

Ifølge magasinet People har Ava gennem den sidste tid været i coronakarantæne sammen med sin mor. Og Ava har generelt været en stor støtte for sin mor, Heather Locklear, der i perioder har lidt af alvorligt alkoholmisbrug. For nylig kunne Heather Locklear fejre, at hun har været ædru i et helt år.

Ava Sambora er også gået i sin mors fodspor som skuespiller. I februar lagde hun et opslag ud på Instagram fra den røde løber på sin sidste film, 'A Dark Foe', hvor Ava er iklædt en elegant, sort kjole og ligner en ung udgave af sin egen mor. Til billedet skriver Ava følgende:

'Premiere på filmen 'A Dark Foe'. Tak til hele castet og hele filmholdet for denne vidunderlige oplevelse.'

Her er Heather Locklear fotograferet i 2013. Foto: AP
Her er Heather Locklear fotograferet i 2013. Foto: AP